Kako prekriti izrast? Iz Britanije stiglo učinkovito rješenje!

Viktoria Šafranić 07. travnja 2017.

Želite li prekriti izrast kose, bio on sjedi ili u vašoj prirodnoj boji, vrijeme je za WOW! Britanski hit proizvod za prekrivanje izrasta koji nalikuje klasičnom sjenilu, pružajući brojne mogućnosti kad je vaša kosa u pitanju. Odabirom prave nijanse WOW sjenila lako ćete prekriti izrast, dodati pramenove, popuniti ‘rupe’ koje se vide kad podignemo kosu […]

Želite li prekriti izrast kose, bio on sjedi ili u vašoj prirodnoj boji, vrijeme je za WOW! Britanski hit proizvod za prekrivanje izrasta koji nalikuje klasičnom sjenilu, pružajući brojne mogućnosti kad je vaša kosa u pitanju.

Odabirom prave nijanse WOW sjenila lako ćete prekriti izrast, dodati pramenove, popuniti ‘rupe’ koje se vide kad podignemo kosu u rep. Uz to, ovaj je proizvod odličan i za muškarce s rijetkom kosom ili bradom koja je počela sjediti. Jedna paleta ovog sjenila dovoljna je za čak 60 prekrivanja.

Zagrebačku promociju WOW proizvoda vodio je britanski frizer i stilist kose Kevin Moss-a, koji je prije svoje 20-te godine postao omiljeni frizer Britanske kreme.

”Kroz dugogodišnji rad s brojnim klijentima naučio sam ih da uvijek izgledaju dobro, čak i kad ne stignu na frizuru. WOW omogućuje upravo to- nanosi se jednostavno, a mogućnosti su brojne. Za žene i muškarce!- otkrio je simpatični Kevin koji je sve mogućnosti proizvoda pokazao glumicama Ani Maras i Anamariji Bokor Vrdoljak te najpopularnijoj domaćoj književnici za djecu Sanji Pilić. I stilist Neven Ciganović oduševio se mogućnošću da uz WOW promijeni boju kose, čak i brade i brkova.

COLOR WOW root cover-up boja za prekrivanje izrasta jedinstvena je vodootporna formula na bazi mineralnog pudera koja ne samo da pokriva sijedi izrast nego pokriva i tamni izrast kod plave kose, a mogu se raditi i pramenovi bez hidrogena. Ne lijepi i ne masti kosu. Potpuno prirodan na izgled i na dodir. Idealan za trudnice jer je baziran na formuli bez voska i boje.

Ovaj je proizvod pakiran poput sjenila za oči, te dolazi s dvije vrste četkica s kojom se nanosi. Dostupan je u nekoliko nijansi, a namijenjen je plavušama i brinetama. Proizvod se nanosi na suhu kosu i na brz i jednostavan način prekriva izrast. Kako djeluje? Dovoljna je minuta. COLOR WOW je puder koji se odmah uhvati za kosu i ostaje na njoj sve do idućeg pranja šamponom (otporna na vodu, ne i šamponiranje!).

 

Photos by: Nikola Zoko