FOTO by Prima

Dekor

Kako postići hygge atmosferu u vlastitom uredu? Slijedite ove korake…

Viktoria Mikulić 24. kolovoza 2022.

Ideje za home office uz koje će svaki vaš radni dan poprimiti cozy ugođaj…

Ako imate priliku raditi od kuće, onda smo sigurni da u ovim tjednima posebice cijenite tu blagodat.

Nakon povratka s godišnjeg odmora, trebali bismo imati period prilagodbe prije odlaska u ured, zar ne? Na taj način bismo definitivno lakše podnijeli prijelaz od višesatnog izležavanja na plaži do 8-satnog boravka u uredu.

Oni čiji poslodavci dozvoljavaju rad iz home officea barem dva dana u tjednu zasigurno su puno lakše prihvatili ovu promjenu. Prvenstveno temperature su se znatno snizile i nema ljepšeg osjećaja od onog kada ne moramo sjesti u auto i voziti se kilometrima do posla.

Također, pod pauzom možemo malo odmoriti u omiljenoj fotelji, pripremiti si kavu ili vruću čokoladu i promatrati kišu kroz prozor. Ako pak mislite da kod kuće nećete biti jednako produktivni, dopustite da vas inspiriramo idejama koje će vaš radni kutak učiniti jednom od najdražih prostorija.

Ove ideje za dizajn ureda zapravo će vas natjerati da poželite sjesti i dovršiti svoju to-do listu! Kada je radno mjesto ugodno, imamo elana i volje za obavljanje svih dnevnih zadataka te u tim slučajevima dajemo i više od sebe.

Vaš radni prostor ne mora biti znatno velik, dovoljno je da ga oplemenite s ključnim elementima koji će vas motivirati na rad. Zapamtite, organizacija je pola posla. Za početak, ako u home officeu imate TV ili ormarić s grickalicama, možda biste trebali razmisliti o tome da iste prebacite u drugu sobu, kako biste se u potpunosti mogli usredotočiti na posao.

Ono što vam je potrebno su radni stol, kvalitetna stolica u kojoj vas kralježnica nikada neće zaboljeti, jedan ormarić ili ladičar za sve dokumente kao i još neki detalji za potpunu hygge atmosferu, kao što su slika, biljka, aparat za kavu i slično.

U nastavku donosimo inspirativne ideje koje će vaš rad kod kuće učiniti još produktivnijim. Ovaj stylish dekor pronašli smo u Prima salonu namještaja koji je idiličan spoj tradicije i modernog dizajna.

Iako Prima nudi kreativna rješenja za cjelokupan ured, vi uvijek prostor možete personalizirati sitnicama po vlastitom guštu te tako stvoriti nešto originalno.

Upravo su predstavili nove uredske stolice i stolove koji će vam pružiti ugodnu radnu okolinu, organizirati ograničeni prostor, povećati produktivnost i koncentraciju te održati zdravlje tijekom dugotrajnog sjedenja.

Prima uredske stolice

Čak osam različitih varijacija uredskih stolica očekuje vas u novom asortimanu uredskog namještaja. Ako radno vrijeme većinom provodite sjedeći, kvalitetna radna stolica trebala bi biti visoko na listi vaših prioriteta.

Ono što je najbitnije, Prima uredske stolice pristaju uz sve veličine i visine stolova, a dostupne su u različitim izvedbama i bojama. Za jesenske dane biramo sjedište u smaragdno zelenoj, mustard žutoj, ocean plavoj ili camel smeđoj boji koje će našem uredu dodati cozy touch. Stolice su nazvane prema Američkim saveznim državama i svaka je jedinstvena na svoj način.

Prima uredski stolovi

Prima uredski stolovi dio su tri uredska programa – Trenton, Sens i Toledo – uz koje možete stilski uskladiti radni prostor s ostatkom interijera. Prostrani su i funkcionalni te pružaju mogućnost personalizacije sukladno vlastitim potrebama i preferencijama. Boje i dekori uredskih stolova prate ostali Prima asortiman, kako bi se lako mogli kombinirati i postati dio skladnog kućnog ureda.

Dodatna oprema za ured i stylish dekoracije

Uz primarni uredski asortiman, tu je i dodatna oprema poput ormara, poličara, komoda i ladičarakoji dolaze u neutralnim nijansama poput sive, bijele i boje drveta. Isti ispunjavaju sve potrebe funkcionalnog radnog mjesta te osiguravaju maksimalnu produktivnost i dovoljan skladišni prostor.

Uz njih, nezaobilazan je i popratni dekor sličnog dizajna poput okvira za slike, vaze ili zidnog sata koji će se s lakoćom uklopiti u svaki interijer.

Posebno nas se dojmila već svima dobro znana COCO maison kolekcija, ekskluzivno dostupna u Prima salonima i na webshopu, koja obuhvaća nekoliko segmenata za uređenje prostora: dekoracije za dom, zidne dekoracije, ukrasni jastučići, rasvjeta, tepihe i mali komadni namještaj. Ako u svom uredu imate fotelju ili dvosjed, upotpunite ih ukrasnim jastučićima u jesenskom izdanju.

Modeli naziva Bloom, Queen, Benjamin i Laura šarmirat će vas na prvi pogled. Ako pak svom uredu želite dodati elegantnu notu, trendi taburei dekor su s kojim ne možete pogriješiti. Marsmellow model u žutoj i šumski zelenoj boji jesenski je bestseller iz 2021. godine, a sigurni smo da će i ove sezone biti jednako popularan.

Mladenački i dječji radni kutak

U Prima salonima i na webshopu možete pronaći i nove programe radnih stolova i stolica te stvoriti idealan kutak za koncentraciju, pisanje zadaće i stjecanje novih znanja. Programi su dostupni u više kombinacija boja i dekora. Ne samo da ćete im osigurati udobno mjesto za kreativnost, već ćete im s ovim ljupkim dekorom lakše stvoriti ranu naviku.

Prima uredski asortiman i popratne detalje uz koje ćete postići hygge atmosferu možete pronaći na njihovoj službenoj stranici ili u Prima poslovnicama, a za još više inspiracije prolistajte njihov LETAK. Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.