Zabava

Kako poboljšati svoj seksualni život i biti zadovolj(e)na!

Mia Vodopija 07. rujna 2021.

Žene, vrijeme je da i vi doživite orgazam baš svaki put!

Kao najprirodnija stvar koja ne služi samo produljivanju vrste, seks je tema mnogih pjesama, knjiga, serija, filmova, ali i razgovora.

Sve zanima kako imati što bolji seks, kako se potpuno opustiti i doživjeti orgazam. Nije tajna da mnoge žene imaju problema s postizanjem orgazama – ono što bi im zbilja pomoglo su nježni i strpljivi partneri koji će nesebično staviti partnericu na prvo mjesto.

Donosimo, stoga, savjete za sve one koje/i žele poboljšati svoj ljubavni život i biti sretnije/i i zadovoljnije/i u krevetu.

Žena u prvom planu

Porazne statistike pokazuju da oko 66 posto žena ima ozbiljnih problema za vrijeme seksa postići orgazam, a čak polovica od toga ih ostane kompletno nezadovoljena. Tužno, zar ne? Kako se isto ne bi događalo i vama u spavaćoj sobi, bitno je odabrati partnera koji će vam tijekom godina veze poklanjati dovoljno pozornosti.

Najsretniji parovi oni su kod kojih se muškarac trudi pružiti užitak ženi neovisno o tome koliko su dugo zajedno. Kada žena više uživa u seksu, češće i više će ga željeti, što će posljedično dovesti do rasplamsavanja strasti čak i u dugogodišnjim vezama. S obzirom na to da je češće prakticiranje seksa jedan od najvažnijih faktora zadovoljstva seksualnim životom ovaj bi savjet svi parovi trebali uzeti ozbiljno u obzir!

Pokazivanje ljubavi tijekom cijeloga dana

Najveći pokazatelj zadovoljstva seksualnim životom nije ono što se događa tijekom seksa, nego koliko su ljudi sretni u vezi izvan spavaće sobe. To ima potpunog smisla – veća je šansa da ćete htjeti seks s partnerom ako se i van kreveta dobro slažete i razumijete. Baš iz tog razloga, parovi bi trebali svakodnevno pokazivati koliko si znače i iskazivati geste nježnosti.

Šaljite provokativne poruke

Ovo vjerojatno nije potrebno dodatno objašnjavati. Provocirajte (na pozitivan način) partnera/icu i prikupite materijala za pravu akciju koja će tek uslijediti. U sklopu tih poruka možete se dogovoriti za vrijeme i mjesto kada ćete se naći, a tu možete ubaciti i igranje uloga.

Povez na očima, slušalice na ušima

Ako svojem partneru/ici uskratite osjetilo vida ili sluha na neko vrijeme uz pomoć poveza za oči ili slušalica, mogli biste mu/joj pružiti nezaboravno iskustvo i omogućiti da pojačano koristi druga osjetila, a tu će vam pomoći, primjerice, led, ulje, perje itd.

Komunikacija je ipak ključ koji otvara sva vrata

Navođenje tijekom seksa može biti od iznimne važnosti kada želite iskustvo dovesti na novu razinu. Komunikacija ne mora nužno ubiti trenutak jer uz seksi razgovor jedno drugome možete pružiti pravi užitak, ali i otkriti tajne partnerovog/činog tijela.

Romantična i intimna atmosfera je jako bitna

Atmosfera tijekom seksa drugi je najvažniji faktor seksualnog zadovoljstva, odmah nakon toga koliko je jaka povezanost i kemija među partnerima. Nemojte dopustiti da u vašoj vezi u potpunosti ponestane romantike.

Zapalite svijeće, pustite glazbu koja vam odgovara, promijenite plahte ili pak dnevni boravak prenamijenite u sobu seksualnih užitaka na koji god vam način odgovara – bitno je samo da je atmosfera poticajna.

Nadamo se da smo vas motivirali na preispitivanje vlastitog seks života i da ćete, uz otvorenu i iskrenu komunikaciju s partnerom, imati sve orgazme svijeta (jer ih i zaslužujete)!