Kako olakšati beauty navike za vrijeme godišnjeg odmora?

Viktoria Šafranić 12. lipnja 2017.

Popularna rose gold boja nametnula se kao najsjajniji trend sezone, a ovom hitu nije odolio ni brand Noelle

Make up kistovi i četkice omiljenog beauty branda, koje dolaze u luksuznom bijelom pakiranju, neizostavan su dio svake kozmetičke torbice, a pogotovo one s kojom ćete ovo ljeto krenuti na put.

Ovalni set od ukupno 7 četkica savršen za sve make up potrebe stigao je u ružičasto zlatnoj boji i odgovorio na sve vaše make up potrebe. Četkice od sintetičke dlake vrhunske su kvalitete, iznimno guste, mekane i prilagođene za svaki tip kože, a osim što osvajaju novim dizajnom, praktično su pakirane.

Tri najveće ovalne četke stvorene su za ravnomjerno nanošenje tekućih i kremastih pudera, kremi i kozmetičkih ulja bez napora. Četvrta, nešto manja četkica služi za nanošenje rumenila i proizvoda u kamenu dok dvjema manjim četkicama svatko može postići očaravajuće deblje i tamnije te tanje i svjetlije konture.

Posljednji kist u novom Noelle setu poslužit će za „final touch“ besprijekornog izgleda – nanošenje omiljenog ruža. S ovih sedam različitih veličina, savršenstvo u makeupu nikada nije bilo lakše postići.

Osim fantastične podloge i nanošenja kontura ili rumenila, Noelle nije zaboravio na jedan od najvećih ženskih aduta – trepavice. Uvijač za trepavice u popularnoj rose gold nijansi neizostavan je u svakodnevnoj beauty rutini, a za bezbrižne ljetne praznike u svačijoj torbici moraju se naći još tri noviteta iz Noelle-a.

Maleni travel kit čine nepohodna tri kista – za podlogu, skrivanje podočnjaka i nanošenje sjenila, a svojim šarmantnim dizajnom i praktičnim pakiranjem stat će i u najmanju beauty torbicu.

Uz ovaj prijenosni makeup set, Noelle brand donosi i ružičasti silikonski jastučić za nanošenje pudera. Kako bi četkice uvijek bile savršeno čiste i održavane što je ključno za zdravu kožu i blistav izgled, Noelle donosi i jedinstveni čistač make up kistova u obliku srca koji je idealan za čišćenje vaših omiljenih kistova i četkica.

Paleta novih proizvoda branda Noelle olakšat će sve beauty navike za vrijeme godišnjeg odmora, a dostupna je samo u BIPA trgovinama.

Cijene Noelle proizvoda:

• Rose gold set ovalnih makeup kistova 7/1 – 229,90 HRK
• Uvijač trepavica – 24,90 HRK
• Travel kit – 49,90 HRK
• Čistač makeup kistova – 34,90 HRK
• Silikonski jastučić za nanošenje makeupa – 24,90 HRK