KAKO NOSITI TRAPER SUKNJU

Engineer 31. ožujka 2017.

Pripremili smo Vam dva očaravajuća proljetna stylinga

Kako nositi traper suknju – Traper je postao apsolutni vladar streetstyle scene. Dolaskom proljeća, obučete li bilo koji komad trapera, znajte da nećete pogriješiti. Donosimo vam 2 načina kako nositi traper suknju. Jedna je dnevna kombinacija, a druga za večernji izlazak. Jedno je sigurno, a to je da ćete u ove dvije kombinacije biti zapažene i osjećat ćete se kao prava vladarica streetstyle scene.

DNEVNA KOMBINACIJA

Asimetrična traper suknja u dnevnoj kombinaciji možete kombinirati s bijelom basic majicom i preko toga kimono modre boje prošaran savršenim proljetnim uzorkom. Obavezni modni dodatak je torbica crvene boja koja na sebi ima proljetni uzorak cvijeća i naočale koje su apsolutni hit ove sezone. Na cijelu kombinaciju savršeno će pristajati ravne crne cipele s otvorenom petom koje su apsolutni hit sezone. Kako nositi traper suknju.

KIMONO (Zara 299,99Kn), TRAPER SUKNJA( Zara 299,99Kn), MAJICA (39,90Kn), CIPELE (Mango 349,00Kn).

Kako nositi traper suknju

TORBA (FURLA 3.290,00KN), NAOČALE (Pull and bear 79,90KN).

Kako nositi traper suknju

VEČERNJA KOMBINACIJA

Asimetričnu traper suknju za večernji izlazak možete kombinirati s plavom košuljom koja na sebi ima uzorak cvijeća na koju ćete staviti remen koji će naglasiti vaš struk. Prednji dio košulje ćete uvući u suknju za bolji vizualni izgled. Traper sandale s debelom petom koje su prošivene s perlicama cvijeća savršeno će zaokružiti styling i produljiti vizualno vašu nogu. Mala torbica roze boje dodatno će podići vaš styling.

TRAPER SUKNJA (Zara 299,99Kn), KOŠULJA (Stradivarius 179,90Kn), SANDALE (Zara 549,90Kn).

Kako nositi traper suknju

ROZA TORBICA (Pull and bear 119,90Kn), REMEN(Zara 119,90Kn).

Kako nositi traper suknju