Moda

Kako nositi satiniranu haljinu za jesen 2023. na 5 jednostavnih načina?

Viktoria Mikulić 29. rujna 2023.

Slip haljine nosimo i u jesenskim danima!

Slip haljine mnogi smatraju jednim od najpoželjnijih svečanih odjevnih komada u ljetnim danima, no satinirane haljine itekako mogu donijeti wow efekt i najesen. Slip haljine jedan su od najvećih povratnih trendova, za koje se duboko nadamo da će ostati zauvijek.

Uglavnom je inspiriran ikonom stila 90-ih poput Carrie Bradshaw iz Seksa i grada.

Satinirane haljine ne moraju predstavljati samo odjevni predmet rezerviran za važna događanja, već mogu s lakoćom upotpuniti i vaše dnevne ili poslovne lookove.

U nastavku donosimo 5 jednostavnih načina kako ih stilizirati, a također smo izdvojili i 10 modela slip haljina iz Zare koje ćemo s guštom nositi u narednim tjednima.

1. Slip haljinu možete stilizirati uz cozy pulover u jesenskim danima, odnosno nositi je ispod comfy džempera kako bi otkrili samo donji dio haljine koji će izgledati poput suknje.

2. Nadalje, slip haljinu možete spojiti s blazerom. Sako i haljina nerazdvojni su prijatelji idealni za poslovne sastanke jer u isto vrijeme odajete dojam elegancije i profesionalnosti.

3. Slip haljinu možete također kombinirati uz kožnu ili traper jaknu kao i uz baloner.

4. Također, slip haljina lijepo će izgledati uz pletenu vestu ili kardigan i neke fancy najlonke.

5. Slip haljina još više će doći do izražaja ako ispod nje odjenete tanku dolčevitu u bijeloj ili nude boji.

Ovih 10 Zarinih satiniranih haljina privlačnost su na kvadrat!

Sve predloženo najbolje je kombinirati uz klasičnu slip haljinu bez previše detalja, po mogućnosti u midi dužini, uz tenisice, loaferice, mokasinke i slično.

Budući da ovih dana još uvijek nije tako hladno, slip haljinu svakako možete nositi i samostalno za večernje izlaske uz clutch torbicu.

Škicnite našu galeriju sa Zarinim modelima koji osvajaju na prvi pogled: