Dekor

Kako maleni prostor učiniti većim?

Viktoria Mikulić 28. svibnja 2017.

Ako ste u nedostatku ideja kako malenu sobu učiniti vizualno prostranijom, mi smo tu da vam damo nekolicinu ideja

Svi smo se ponekad našli u situaciji da moramo urediti određenu prostoriju, spavaću sobu, kupaonu, dječju sobu, dnevni boravak ili nešto treće, no činilo nam se kao da je premalo prostora za ono što smo zamislili.

Jednostavno nismo predvidjeli da nećemo moći utrpati sve one detalje i stvarčice koje smo ljubomorno čuvali kako bi konačno pronašle svoje mjesto u novom ambijentu? Bez panike, ima rješenja. Zašto su malene prostorije pogodne?

Zato jer tamo ne možemo dopuštati nered već uvijek treba težiti tome da sve bude na svom mjestu. S druge strane, kad nemamo previše izbora, naša kreativnost se uključuje i tu dolaze one brzinske pametne ideje koje ako ne zapišete odmah, mogle bi nestati u tren oka…

Svijetle boje u prostoru

Ako nemate pretjeranih ideja o tome kako malenu sobu učiniti većom, odnosno da vizualno izgleda prostranija, mi smo tu da vam pomognemo s  prijedlozima.

Ogledala i monokromatske nijanse

Uvijek postoje boje, uzorci, tapete, svjetlost koji utječu na prostranost interijera te mogu donijeti jednu kompletno drugačiju notu vašem domu.

Iskorišten prostor i otkriveni prozori