FOTO by MyTheresa

Moda

Kako izabrati savršenu torbicu za vjenčanje? Pronašli smo tandem uz vašu haljinu iz snova!

Daria Lovrić 07. rujna 2023.

Dizajnerski chic modeli koji će zaokružiti vaš vjenčani look!

Rezervirali ste salu, bookirali bend, poslali pozivnice i pronašli vjenčanicu? S tim velikim odlukama koje ste prekrižili s popisa obaveza, skinuli ste veliku brigu s ramena i sada se možete opustiti – ipak, ne previše.

Torbica u obliku ruže – € 760

Sada je vrijeme da se posvetite onim manjim, ali jednako važnim, završnim detaljima. Razmislite o make upu, frizuri, cipelama i modnim dodacima. Haljina je najvažniji dio mladenkina izgleda na dan vjenčanja, ali to ne znači da ostatak njezinog outfita ne bi trebao biti jednako poseban.

Svadbena torbica je herojski modni komad koji nije samo dizajniran da savršeno nadopunjuje outfit mladenke, nego i kao dodatak za hitne slučajeve. Omogućuje vam brz pristup ružu za usne, žvakaćim gumama, ogledalcu, maramicama i tabletama za glavu, koje su samo neke od najpotrebnijih stvarčica tijekom dana.

Torbica u obliku ruže – € 1,435

Vaša bi torbica trebala biti u skladu s haljinom koju ste odabrali, baš kao i vaše cipele. Trebala bi biti jednako glamurozna, međutim ne bi trebala odvlačiti pažnju. Putem web trgovine MyTheresa pronašli smo tri modela brenda Magda Butrym koje svojim dizajnom podsjećaju na izgled ruže u punom cvatu.

Naš favorit je mini torbica od svilenog satena u bež nijansi. Cvjetne aplikacije postale su nešto poput potpisa Magde Butrym, vješto se pojavljujući na najpoželjnijim dizajnima brenda.

Torbica u obliku ruže – € 1,990

Ova mini torbica od satena ima pretinac koji se zatvara pomoću vezica, dok je remen ukrašen biserima, što joj dodatno daje luksuzan izgled.

Ako se uskoro udajete i u potrazi ste za modnim dodacima koji će zaokružiti vaš vjenčani look škicnite ove chic torbice putem MyTheresa web trgovine.