FOTO by Anita since 1886

Moda

Kako izabrati kupaći kostim za raskošan dekolte?

Daria Lovrić 26. svibnja 2022.

Moderan i učinkovit – pravi je izazov pronaći badić koji drži sve na svom mjestu

Pronalazak savršenog badića u kojem ćete se osjećati kao glavna zvijezda plaže zasigurno nije lak posao. Mukotrpan rad na svojoj liniji uvijek se isplati, međutim na „majku prirodu“ i genetiku ne možemo utjecati.

Ovisno o obliku tijela, neke žene imaju jače naglašen donji dio tijela, a neke područje dekoltea. One koje imaju manje grudi često žele biti na poziciji onih koje imaju naglašene ženske atribute, no zapravo druga strana ima teži zadatak kad je riječ o pronalasku idealnih modnih komada, posebice badića.

Sretnim vlasnicama s veličanstvenim poprsjem ponekad je pravi izazov pronaći odgovarajući kupaći kostim. Često se događa da im ne stoji kako bi trebao, urezuje se u kožu ili ima „lufta“ te ne pruža potrebnu potporu grudima.

U potrazi za savršenim modelima, ženama s naglašenim gornjim dijelom savjetuje se izbjegavanje badića u obliku trokutića s tankim vezicama i modela bez naramenica jer većina njih ne pruža dovoljnu potporu.

S obzirom na savjete i preporuke, u samom startu dio asortimana im je „zabranjen“ što svakako sužava izbor. Osim što modeli kupaćih kostima moraju biti funkcionalni, potrebno je i da nas očaraju svojim dizajnom.

U tom slučaju, dolazimo do problema – kupaći kostimi koji izlaze „van okvira“ i namijenjeni su za žene s bogatim oblinama najčešće ne zadovoljavaju kriterije vezane za trendove, nisu najzanimljivijeg dizajna niti moderni.

U potrazi za efektnim modelima kupaćih kostima koji će imati sve – atraktivan izgled, savršenu potporu i pratiti najnovije trendove, otkrili smo modele brenda Anita since 1886, tvrtke Fanat-Jadrijević.

Savršena potpora

Badići za bujno poprsje su osjetljivi na deformaciju i upravo radi toga je važan odabir modela koji su napravljeni od elastičnih i kvalitetnih materijala. Takvi modeli često imaju „paprenu“ cijenu radi koje moramo posegnuti dublje u džep i nadati se da će izdržati duže od jedne sezone.

U asortimanu tvrtke Fanat-Jandrijević možete pronaći modele kupaćih kostima od najkvalitetnijih materijala s dubokim košaricama za veće grudi. Precizno izvedeni šavovi pružaju maksimalnu udobnost i potporu, dok dublje košarice uspijevaju držati sve na svome mjestu.

Atraktivan i moderan dizajn

Postoje dvije vrste žena s bujnim prsima – one koje ga žele sakriti i one koje ga žele istaknuti. Zahvalni i atraktivni modeli badića brenda Anita će istaknuti i naglasiti vaše atribute, ali na ženstven i umjeren način.

Zlatno pravilo kaže „manje je više“, međutim ono što prirodno dolazi u većem obujmu moramo okrenuti u svoju korist i prezentirati najbolje što možemo, a kupaći kostimi brenda Anita since 1886 nam upravo to omogućuju.

Ako ste mislili da morate izbjegavati badiće bez naramenica, vjerojatno još uvijek niste pronašli model koji kao da je krojen po vašoj mjeri.

Raznovrstan asortiman modernih kupaćih kostima sadrži i zanimljive badiće bez naramenica za veće grudi koji pružaju odličnu potporu te jednodijelne kupaće kostime.

Žene s upečatljivim dekolteom često izbjegavaju nošenje odjevnih komada u jarkim bojama i šarenim uzorcima. Dobra vijest je da je sve dozvoljeno – cijela paleta boja i uzoraka, pa sve do jednostavnih, monokromatskih primjeraka.

Najvažnije je izabrati modele u kojima se odlično osjećate, koji vas zabavljaju te ističu i naglašavaju vašu ljepotu i ženstvenost.

Inače, tvrtka Fanat-Jadrijević, zastupnik je njemačke tvrtke Anita since 1886 koja se bavi prodajom kupaćih kostima i donjeg rublja za žene s oblinama. U svom raznolikom asortimanu nudi i modele većih konfekcijskih brojeva u kojima nećete morati paziti stoji li sve na svome mjestu. Čvrsti materijali će oblikovati vašu figuru i prilagoditi se obliku tijela.

Želite li napokon pronaći badić koji će laskati i vašoj figuri i istaknuti ono najbolje, cijelu ponudu možete pogledati na web stranici ili na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Naše favorite pogledajte niže u galeriji: