FOTO by nike.com/hr

Moda

Kako istodobno ostati ugrijan i izgledati stylish? 8 Nike parki za snježnu idilu!

Viktoria Šafranić 11. siječnja 2021.

Kako je lijepo probuditi se i kroz prozor ugledati snježne pahulje...

Prošla godina pomrsila nam je brojne planove, a osobito njezin kraj…Sada kada smo konačno uplovii u 2021. godinu, ništa se nije puno promijenilo, no ipak se trudimo u svakome danu pronaći nešto lijepo.

Trenutno je snijeg naša najveća radost i bez obzira što je ponedjeljak i moramo raditi, lijepo je baciti pogled kroz prozor i ugledati snježne pahulje.

To nam daje još veću motivaciju da čim prije završimo sa svim obvezama i uputimo se na sanjkanje. Ne znamo jeste li uopće imali vremena razmišljati o adekvatnoj opremi za snijeg, no zato smo mi ovdje da istražimo najbolje ponude i olakšamo vam potragu.

Nike nas nikada nije iznevjerio, stoga nam je upravo ovaj sportski brend bio prva postaja za pronalazak savršene zimske jakne.

Za početak, izdvojili smo 8 modela parki uz koje ne samo da ćete održavati toplinu, već ćete izgledati božanstveno za sve one Instagram selfije, za koje znamo da neće proći nezamijećenno.

Parke su prvotno izumili Eskimi kako bi se zaštitili od hladnoće. Tadašnje verzije bile su najčešće obložene krznom i krasile su ih kapuljače, a danas se pojavljuju u nešto drugačijem i jednostavnijem izdanju.

Kričavo žuta s poznatom kvačicom koju krasi točkasti uzorak, zatim najdivnija boja fuksije, nekoliko snježno bijelih modela, te klasična crna parka – Nike donosi za svakoga ponešto.

Čekirajte galeriju zajedno s cijenama:

Ako i vi s jednakom strašću uživate u snježnim danima, onda ne zaboravite upotpuniti taj doživljaj toplim odjevnim predmetima, baš poput ovih ljepotica.

Ove chic Nike parke možete naručiti putem linka.