FOTO by H&M

Kids

Kaki zelene i puderasto roze – nove H&M tenisice za dječake i djevojčice!

Viktoria Mikulić 27. rujna 2021.

Jeste li vi roditelji koji svojoj djeci daju da sami biraju odjeću i obuću? Pritom naravno ne mislimo da im se kupi sve što požele ukoliko je isto cjenovno neprihvatljivo, ili jednostavno apsurdno. No uključivanje djece u proces kupnje i zajedničko donošenje odluka još nas više zbližava. Za što bolji odnos, važno je da se […]

Jeste li vi roditelji koji svojoj djeci daju da sami biraju odjeću i obuću? Pritom naravno ne mislimo da im se kupi sve što požele ukoliko je isto cjenovno neprihvatljivo, ili jednostavno apsurdno. No uključivanje djece u proces kupnje i zajedničko donošenje odluka još nas više zbližava.

Za što bolji odnos, važno je da se naši mališani osjećaju uvaženo. Jer možda vi silno želite da oni nose jednu stvar, ali se oni jednostavno ne vide u tome, stoga dopustite da sami odaberu nešto prema vlastitom ukusu, nešto što prikazuje njihov karakter.

Netko će uživati u bojama, dok će se drugi odlučiti za minimalističke komade. Sve u svemu, interesantno ih je promatrati dok razmišljaju o tome.

Ipak, sigurni smo da vam se ponekad desila situacija u kojoj odmah pronađete kompromis i vama i vašoj kćerkici ili sinčiću sviđa se identična stvar. To je zasigurno sve olakšalo. Mi smo upravo pronašli nešto takvo što će osvojiti i velike i male!

H&M nas nikada ne iznevjeri kada su u pitanju odjevni predmeti i dodaci za cijelu obitelj. Posebno nam je zanimljiv dječji asortiman koji vrvi preslatkim stvarčicama. Ovog puta, naišli smo na dječje tenisice koje će se jednako svidjeti klincima i roditeljima, jer su naprosto neodoljive. One dolaze u dvije varijante, za dječake i djevojčice.

Kaki zelena verzija s točkicama i motivom Mickey Mousea rezervirana je za malene prinčeve, dok će nježno roza s printom Minnie Mousea osvojiti princeze. Izvana božanstvene, iznutra tople, ugodne i mekane, tko ih ne bi poželio?

Njihova cijena iznosi 19,99 €, a pronaći ih možete OVDJE.