FOTO by IMDb

Film

Kakav duo! Tom Hardy i Austin Butler u glavnim ulogama nove filmske poslastice!

Daria Lovrić 07. rujna 2023.

Škicnite trailer nove igrane drame!

U nadolazećem periodu sve ćemo više vremena provoditi u kući u potrazi za filmovima i bingajući najdraže serije. Dok čekamo nove epizode omiljenih naslova, istražujemo koji nas noviteti na filmskom platnu očekuju.

Možete samo zamisliti naše oduševljenje kada smo saznali da nam se sprema filmska poslastica koja uključuje duo kojem je teško odoljeti. Naime, riječ je o filmu „The Bikeriders“, u kojem glavne uloge tumače Austin Butler i Tom Hardy.

Radi se o drami u kojoj se Tomu i Austinu pridružuje Jodie Comer te ih prati kako plove surovim svijetom motociklističkog kluba iz 1960-ih. Michael Shannon, Mike Faist, Boyd Holbrook i Norman Reedus zaokružuju glumačku postavu za film koji je premijerno prikazan prošlog mjeseca na Telluride Film Festivalu.

Igrana drama redatelja Jeffa Nicholsa u kina stiže 1. prosinca, a do tada možemo uživati u uzbudljivim kadrovima iz trailera.

Bikeridersi se fokusiraju na Kathy (Comer), članicu kluba Vandali, koja priča o svom burnom braku s impulzivnim biciklistom Bennyjem (Butler). Trailer prikazuje evoluciju prijateljstva između Bennyja i vođe kluba Johnnyja (Hardy) kako Vandali postaju sve više uključeni u kriminalne aktivnosti.

Redatelj Nichols (Loving) napisao je scenarij temeljen na istoimenoj knjizi Dannyja Lyona iz 1968. koja opisuje Motociklistički klub Chicago Outlaws. Izvršni producenti su Yariv Milchan, Michael Schaefer, Sam Hanson, David Kern i Fred Berger.

Nakon debija 31. kolovoza u Tellurideu, „The Bikeriders“ će biti prikazan sljedeći mjesec na London Film Festivalu. Podsjetimo, Butler je nedavno dobio nominaciju za Oscara za najboljeg glumca za glavnu ulogu u Elvisu, Baza Luhrmanna.

U svojoj recenziji filma za The Hollywood Reporter, Sheri Linden je napisala da “ono što odjekuje izvan tučnjave i krvi je duboka naklonost prema ljudima na ekranu – te dražesne note koje daje izvrsna glumačka postava, s Jodie Comer i Tomom Hardyjem koji pobuđuju podzemne struje koje posebno utječu upravo zato što nikada nisu eksplicitno ispitani ili objašnjeni.”

U nastavku škicnite trailer i uživajte u uzbudljivim kadrovima nekoliko minuta: