Promo

Kaia Gerber nova ambasadorica YSL Beautéa za makeup

PR 10. listopada 2018.

Duge smeđe kose i prodornih tamnih očiju, upečatljivih jagodica i širokog, očaravajućeg osmijeha, Kaia definitivno ima sve odlike supermodela.

YSL Beautéova nova ambasadorica za makeup zvijezda je u usponu i pravo nadahnuće. Upoznajte Kaiu Gerber, mladu ljepoticu s genima supermodela koja je savršeno utjelovljenje moderne generacije.

„Uloga novog lica YSL Beautéa za mene je prilika da ispišem novu zabavnu priču o makeupu i živopisnim bojama. Obožavam autentične vrijednosti branda koji je iznimno subverzivan, a istovremeno nevjerojatno luksuzan i cool!“, ističe Kaia.

Rođena za velike stvari

Duge smeđe kose i prodornih tamnih očiju, upečatljivih jagodica i širokog, očaravajućeg osmijeha, Kaia definitivno ima sve odlike supermodela. Iako joj je tek 17, krasi je prirodna samouvjerenost i smisao za stil zahvaljujući kojima je već ostavila utisak na svjetskoj modnoj sceni.

S uglednim modnim kampanjama i revijama iza sebe te pojavljivanjem na naslovnicama trendovskih časopisa poput i-D, Love i Pop te kultnih Vogue Paris, Vogue Italia i Teen Vogue, Kaia je već stekla status iznimno traženog modela.
Kao lice nove generacije modnih zvijezda, Kaia samopouzdano kroči svojim putem, a s 3,8 milijuna pratitelja na društvenim mrežama već je jedna od predvodnica nove svjetske modne scene.

„Smatram da sve što radiš mora uključivati određenu dozu odgovornosti. Ako me ljudi doživljavaju kao uzor, zaista se nadam da ću uspjeti slati pozitivne slike i poruke koje će ih nadahnuti da se osjećaju samouvjereno u pogledu vlastitog izgleda te da brinu o sebi i ne budu previše kritični“, kaže Kaia.

Kaia predstavlja novi, mladenački imidž koji je istovremeno zaigran i odvažan. Njezina samostalnost i urođeno samopouzdanje čine je utjelovljenjem moderne djevojke koja sama kroji vlastitu sudbinu.

Bilo da je pred objektivom paparazzija dok je na godišnjem odmoru s obitelji, ili pak korača pistom uz bok modnoj eliti, Kaia je uvijek svoja – djevojka koja sama oblikuje svoj životni put i nadahnjuje druge da čine isto.

NAJAVLJUJEMO 1, 2…3 NOVE KAMPANJE YSL BEAUTÉA

Svojim mladenački ležernim i eklektičnim, a opet klasičnim stilom koji je djelomično nadahnut i odrastanjem uz svijet mode, Kaia Gerber uzbudljivo je novo lice i glas branda YSL Beauté.

U kampanji koju je snimio cijenjeni fotograf David Sims, a koja će biti objavljena u siječnju 2019., zablistat će kao zaštitno lice kultnog hidratantnog ruža Rouge Volupté Shine, dok će u nadolazećim kampanjama biti i muza za highlighter Touche Éclat te maskaru Mascara Volume Effet Faux Cils.

„Snimanje kampanje bilo je nevjerojatno zabavno, i David (Sims) i ja već smo surađivali s Kaiom pa je svaki trenutak bio vrlo ležeran i ugodan“, ističe Tom Pecheux, globalni direktor za makeup YSL Beautéa.

Kaia utjelovljuje mladenački duh YSL Beautéa, kultnu vrijednost branda. Nove kampanje ističu prirodnu ljepotu ove zvijezde u usponu, omogućujući joj da sama izrazi svoju osobnost i kreativnost kada je riječ o makeupu.

„Kaia je talent u cvatu s jedinstvenim smislom za stil i očaravajućom ljepotom. Savršeno utjelovljuje težnju njezine generacije za autentičnošću i odvažnošću te će kao muza i ambasadorica YSL Beautéa na najbolji mogući način prenositi spomenute vrijednosti koje brand zastupa“, izjavio je Stephan Bezy, međunarodni glavni direktor Yves Saint Laurent Beautéa.