Kada su šljokice u pitanju, nove Glitter Vans tenisice nemaju konkurenciju

Antonija Andabak 15. studenoga 2017.

Glittera nikada dosta! Ovog puta, Vans nas je ugodno iznenadio novim izdanjem Vans Sk8-Hi High-Top Glitter tenisica. Možemo samo reći WOW!

Kao da nam netko čita misli… iako smo prerasli to vjerovanje – u ovom kontekstu apsolutno je dozvoljeno zamisliti da nas Djed Božićnjak špijunira i ispunjava naše želje. Kreatori tenisica pronašli su zanimljivu inspiraciju u blagdanskim motivima, šljokicama, srebrnoj nijansi i mnoštvo glittera. Upravo takve, nove Vans Sk8-Hi High-Top Glitter Sneakers ($70) sve su ono što si želi svaka ljubiteljica Vansica glamuroznog izdanja. Spoznaja da su klasične skate tenisice poprimile glam izgled posve nas oduševljava, osobito zato što odaju dojam kao da su oduvijek ovako izgledale.

Bilo da šljokičaste tenisice nosite uz jeans ili party haljinu, budite uvjereni da nećete proći nezamijećeno uz mnoštvo upita o izvoru predivnih tenisica.  Svakako imajte na umu da Vans Sk8-Hi High-Top Glitter tenisice dolaze u unisex veličini, stoga birajte za broj i pol manju veličinu. Primjerice ako nosite US veličinu 6, birajte 4,5 broj Vans Glitterica.

Bilo da planirate sebe počastiti, a vjerujemo da bi bio i red, zagarantirana je udobnost kvalitetnom izradom, čvrstim šljokicama i gumenim potplatom.

Požurite s kupovinom s obzirom na to da ovakvi primjerci nestaju brzinom svjetlosti! Nabaviti ih možete po cijeni od 577,50 kn.

Vans® Unisex SK8-Hi High-Top Sneakers in Glitter, HRK 557.49

 

Podijeli članak