FOTO by Loewe

Bizar

Kada se naša ljubav prema cipelama ispuše poput balona na vrućem suncu…

Daria Lovrić 04. svibnja 2023.

Stiže nam još jedan model koji je zaslužio počasno mjesto u Bizar kategoriji!

Dosad smo vam predstavili nekoliko eye-catching modela popularnog brenda Loewe, doduše u negativnom kontekstu. Šokirale su nas elegantne sandalice u kojima ćete hodati (kao) po jajima, te sandale s monstera cvijetom.

Naime, kada su luksuz i moda u pitanju, modnu kuću Loewe nemoguće je zaobići, s jedne strane radi njihovih predivnih komada koje bi svaka fashionistica poželjela u svojoj garderobi, dok nas često i šokiraju svojim dizajnom.

Brend Loewe osnovan je 1864. godine u Madridu i od samih početaka fokusiran je na stvaranje vrhunskih komada od kože. Danas ih nose obožavatelji luksuza, influenceri i poznate osobe.

Što kažete na ove cipelice? Kategorija Bizar – check!

Iz sezone u sezonu poznata modna kuća oduševljava nas svojom inovativnom odjećom i modnim detaljima koji su sve samo ne dosadni, a sada je vrijeme da vam predstavimo novitet koji će začiniti našu rubriku Bizar.

Loewe cipele s balonima
Loewe cipele s balonima

Riječ je o ručno rađenim cipelama od satena s balonima od lateksa. Ključni detalji uključuju razigrane potpetice od devet centimetara, grafičke logotipe i asimetrične prste i remenčiće.

Ove “krasotice” dolaze u dvije boje – prljavo-bijeloj i vatrenoj crvenoj, a njihova cijena iznosi paprenih 1.500€.