Bizar

Kad srce kaže MUUU! Nove UGG čizmice pomalo nalik kravljem ludilu!

admin 14. listopada 2021.

Uvrstili smo ih u našu rubriku bizar...

Australski brend UGG sinonim je za udobnu zimsku obuću. Njihove krznene čizmice enormno se prodaju diljem svijeta. Svaka fashionistica posjeduje barem jedan komad ove mekane obuće. Od nekoliko primarnih boja i modela na samim počecima, danas se UGG čizme mogu pronaći u brojnim varijantama.

Od viših do nižih primjeraka, s detaljima poput lanaca, zakovica, cirkona i mašnica pa sve do šarmantnih nijansi i uzoraka, UGG nam i ove zimske sezone predstavlja čitav niz kvalitetne obuće.

Manje-više, svi modeli nam se sviđaju, no ponekad lansiraju nešto što jednostavno ne možemo ‘prožvakati.’ Ovog puta, šokirao nas je model s kravljim printom za kojeg nam nedostaje riječi hvale, no možda se vama baš svide. Dolaze u nižoj verziji, a krase ih boja lješnjaka, crna i bijela.

Kreativci iz UGG-a smatraju da upravo ovaj niski profil zadovoljava visoki stil, a mi se vodimo onom: što jednostavnije, to posebnije, osobito kada govorimo o zimskoj obući, jer je na taj način možemo kombinirati s čim god poželimo.

Razvijajući ikonu s kraćom osovinom, asimetričnom gornjom linijom i mrljama u boji zemlje ispisanih na vrhunskoj kravljoj dlaci, ove istaknute čizmice trebale bi poslužiti kao najupečatljiviji dio svakog outfita. Ako zaista želite naglasak staviti na vaša stopala, s ovim novitetom to ćete i postići, no nismo sigurni kakve će biti reakcije.

Odlikuje ih ultra mekana podstava i potplat namijenjen za povećanje amortizacije i izdržljivosti.

Ove čizme su definitivno stvorene za one koji se ne boje pokazati svoj osebujan stil i one koji oduvijek iskaču iz mase. Ako ste vi jedna od takvih osoba, onda bi vas mogla zanimati i njihova cijena – 1.400,00 kuna. Svoj primjerak možete naručiti na LINKU.