FOTO by converse.com

Moda

Kad srce kaže DA! Nove Conversice obasute su poljupcima i srcima!

Viktoria Mikulić 28. siječnja 2022.

Veljača, Valentinovo, prve zrake sunca - vrijeme je za nove tenisice…

Iako još nije vrijeme da pospremimo svoje čizmice i zamijenimo ih tenisicama, nitko nam neće zamjeriti ako već sada škicamo nove modele iz high street ponude.

Veljača je promjenjiva i vrijeme je većinom tmurno, što ne znači da neće doći barem jedan dan u kojem ćemo moći odjenuti svoje omiljene tenisice, prošetati u njima parkom ili se uputiti na kavu.

Converse tenisice Chuck Taylor All Star i One Star tenisice već godinama formiraju uličnu scenu. Njihova misija je da ono što nosimo podjednako definira sport, uličnu modu i kreativnu kulturu te konstantno rade na osmišljavanju trendi klasika.

Ako želite biti autentični, jedinstveni, originalni – Converse tenisice vode vas na pravi put…

Ako su vam dosadile stare, dopustite da vas šarmiramo novim Converse primjercima koji su upravo preplavili njihovu web trgovinu.

Converse online shop je u znaku srca i poljubaca, i upravo ova dva motiva nalaze se na njihovim visokim i niskim starkama, kao i natpis LOVE. One dolaze u bijeloj, puderasto rozoj i crnoj boji, a čak možete odabrati želite li verziju sa suptilnijim detaljima ili kompletno upotpunjene tenisice.

Super je vijest što se neke mogu i personalizirati te sami birate umjerenost detalja.

Ovog puta ne morate nositi svoje srce na dlanu, dovoljno je da ga nosite na novim starkama.

Tu je i prilagodljiva, skrivena oznaka na jeziku koja crpi inspiraciju iz čestitki za Valentinovo, tako da na svakom koraku širite ljubav.

Više informacija o novoj Converse kolekciji posvećenoj Danu zaljubljenih možete pronaći na LINKU!