FOTO by Instagram

Zabava

Kad roditelji šišaju svoju djecu onda to ispadne otprilike ovako…

Antonija Andabak 11. travnja 2020.

Ovo su frizure djece koje su ošišali roditelji u samoizolaciji! Malo je reć' da ruka nije bila mirna...

Samoizolacija znači da život nije kakav poznajemo od prije dva mjeseca kada se najčešće nismo niti naručivali kod frizera, samo smo ušetali u salon i pričekali svoj red. Ovih dana stvari izgledaju malo drugačije, osobito kada znamo da postajemo majstori u manikiranju, depilaciji i naravno-šišanju.

Kada se uredna frizura tiče djece, stvari postaju pomalo komične, osobito ako ste roditelj koji nije baš vješt sa škarama, a njihova kosa raste (čini li vam se da raste brže nego prije?!).

Bez obzira na to koliko silno želite uzeti škare i odrezati te pramenove koji lete na sve strane, možda ipak da razmislite je li to dobra ideja. Šišanje je samo po sebi teško, pogotovo ako nemate iskustva, a nemirna dječja glavica koja se stalno okreće definitivno upućuje na to da bi stvari mogle završiti…otprilike ovako!

Sigurni smo da u svom albumu imate sličnih slika i da dan danas izazivaju salve smijeha, jer iskreno, sumnjamo da i vi sami niste bili “žrtva” roditeljskog pokušaja da vam naprave uredne šiške i samo “malo” skrate vrhove. Svi imamo takve fotke!

Pogledajte kako to izgleda kada dječji crteži postanu stvarnost

Skrolajte i pogledajte najnovije fotografije DIY frizura koje su ukrasile dječje glave, a glavni stilisti su njihovi roditelji. Ako se prepoznajete, slobodno nam u komentar pošaljite svoje remek djelo, sigurno će nas nasmijati!