FOTO by K.A.U.C.H.

Dekor

K.A.U.C.H. – prošetali smo kroz prvi hrvatski virtualni showroom

admin 25. ožujka 2022.

Domaća proizvodnja i kvalitetna izrada sofa, garnitura, kauča, kreveta i stolica

Iako volimo recenzije, one podrazumijevaju terenski rad koji zahtijeva posjet određenoj lokaciji te na temelju vlastitog iskustva ispišemo nekoliko redaka.

Napraviti recenziju za domaći brend K.A.U.C.H. bio nam je užitak jer se nismo morali pomaknuti dalje od radnog stola, a opet vidjeli smo sve što ovaj domaći brend ojastučenog namještaja, sofi, garnitura, kauča,kreveta i stolica nudi.

Prvi hrvatski virtualni showroom

Iz udobnosti vlastitog ureda posjetili smo i prošetali prvim hrvatskim virtualnim showroomom gdje smo pronašli nekoliko divnih dizajnerskih komada namještaja koji mogu oplemeniti i vaš dom.

Domaća proizvodnja i kvalitetna izrada jamac su sigurnosti da je svaki komad napravljen s pažnjom, ljubavlju i slavonskom tradicijom obrade i prerade drva. 

Razvoj tehnologije omogućuje nam divne stvari, a jedna od njih je i virtualna stvarnost koja nam nudi mogućnost jedne sasvim nove percepcije kupnje. Poput Google Street aplikacije imate mogućnost kretanja po prodavaonici te klikom na pojedini artikl saznati osnovne informacije.

Bez vožnje, gužve i gubljenja vremena u samo par klikova “šetnje” možete pronaći svog favorita, a mi smo svog već pronašli.

Dizajnerski namještaj za svaki dom

Od standardiziranih oblika ojastučenog namještaja koji smo naviknuli viđati, dvosjed na razvlačenje Pippy pravo je osvježenje. Radi se o dvosjedu u senf žutoj boji koji u par poteza postaje pomoćni ležaj. Osim dizajnerskog komada koji će svojim izgledom i detaljima podići vaš prostor, Pippy dvosjed bit će idealan kao pomoćni ležaj za vaše goste. 

Osim u vašem domu, Pippy dvosjed može biti savršen funkcionalni detalj svakog apartmana. Standardne dimenzije 110×90 razvlače se u krevet dimenzije 210×70, a ispuna visokokvalitetnom PU pjenom i bonel jezgrom čine ga maksimalno udobnim.

Još jedan komad nam je upao u oko je kutna garnitura kolekcije Easy, a razlog su jednostavne linije i moderan dizajn koji će podići vaše centralno mjesto okupljanja – dnevni boravak. Kutna garnitura Easy u potpunosti je prilagodljiva svakom kutu vašeg doma, a na vama je da svoje želje prenesete stručnom timu koji će za vas napraviti savršenu kutnu garnituru.

K.A.U.C.H. igra slova koja garantira kvalitetu

Samo ime K.A.U.C.H. znači kreativnost, ambijent, udobnost, cilj, i hrvatsko, a to je ono što je najbitnije – domaća proizvodnja, kvalitetna izrada i izrada po mjeri. Ono što K.A.U.C.H. čini posebnim su najkvalitetniji zaposlenici s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji ojastučenog namještaja. 

Osim virtualnog showrooma tu je i još jedan zanimljivi koncept prodaje – Pop up store u sklopu Family Mall-a , na Jankomiru. Od standardnih prodavaonica, koji nisu posljednji krik tehnologija ili kreativnih koncepata tu je showroom u Interijer centru 12, na Zagrebačkom Velesajmu.

Svjetski, a naše…

Ovaj mladi hrvatski brend već je zakoračio u blistavu budućnost, a sve zahvaljujući predanosti i ljubavi onoga što proizvodi. Njihov koncept, rad i dizajn prepoznali su i izvan Hrvatske te su trenutno u pregovorima sa vodećom online galerijom SINGULART sa sjedištem u Parizu.

Osim van granica Lijepe naše K.A.U.C.H. uskoro otvara još dva “samoposlužna showrooma” koji će ubrzo biti i predstavljeni, a lokacije su Split i Rijeka.

Za još više informacija i tehnoloških inovacija ovo mlade hrvatske firme pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram te svakako prošetajte prvim virtualnim showroomom u Hrvatskoj i pronađite svog favorita hrvatske proizvodnje.