FOTO by JYSK

Dekor

JYSK jesenska kolekcija – odabrali smo pristupačne artikle koji će vas inspirirati!

admin 20. rujna 2022.

Tople i zemljane boje učinit će jesen ugodnijom

Iako jesen nazivaju najsivijim periodom u godini, zapravo se radi o jednom simpatičnom godišnjem dobu ispunjenom divnim toplim bojama, mirisima i okusima.

Žućkaste, crvenkaste, smećkaste i narančaste boje otpalog lišća stvaraju jedinstven šarolik pejzaž vidljiv na svakom koraku, a miris pečenih kestena, jabuka i grožđa je u zraku.

Ono što nitko ne voli kod jeseni su dosadne kiše, koje su ujedno i glavni razlog što svoje aktivnosti selimo iz prirode u četiri zida.

U sljedećih nekoliko mjeseci najviše vremena provodit ćemo u svojim domovima i vrlo je bitno stvoriti atmosferu koja će u nama buditi osjećaj zadovoljstva.

Danski recept za sreću

Skandinavske zemlje pronašle su recept koji ih čini najsretnijim ljudima na svijetu, a sastoji se od sitnica koje u svojoj kombinaciji izazivaju osjećaj zadovoljstva.

Najbitnije je uzeti vrijeme za sebe i okružiti se stvarima i aktivnostima koje nas čine sretnim. Ako radimo ono što volimo u okruženju koje nas inspirira vrlo je vjerojatno da ćete postići ono što u skandinavskim zemljama nazivaju HYGGE.

Hoćete li pod dekicom uživati u omiljenoj Netflix seriji, piti kakao uz omiljenu knjigu ili pričati priče svojoj djeci izbor je na vama, a mi smo tu da vas inspiriramo da stvorite atmosferu koja vas okružuje.

JYSK predstavlja nove proizvode za povoljno uređenje

Kao izvor inspiracije zavirili smo kod poznatog Danca – JYSK koji je ove sezone svoj asortiman upotpunio novim jesenskim dekoracijama za vaš dom.

Fokusirali smo se na pristupačne sitnice i detalje za koje nećete trebati planirati veći budget, a kojima ćete oplemeniti vaš dom.

Budući da ćete u ovom periodu više vremena provoditi u svom domu kuhinja i dnevni boravak postaju centralna mjesta okupljanja, a mi ćemo vam predstaviti nekoliko inspirativnih detalja kojima ga možete učiniti ugodnijim.

Osvježite svoj dom uz samo par povoljnih jesenskih detalja

Ove sezone u postojeći JYSK asortiman dodano je puno jedinstvenog posuđa. Jedan od njih je šalica SVERRE, izrađena od glaziranog kamena, ovalnog oblika. Šalice kombinirajte s keramičkim tanjurima koji dizajnom podsjećaju na ručnu obradu i SIGBERT čašama od stakla u boji koji savršeno pristaju i dekorirajte stol koji će oduševiti.

SVERRE šalice savršene su za pozamašnu porciju jesenskog čaja ili kave, a uvijek ih možete i staviti na otvorenu policu kao zgodan dekorativan detalj koji je uvijek pri ruci.

Unutar JYSK jesenskog asortimana pronaći ćete i velik izbor novih lampi koje će ugrijati interijer i uljepšati jesenske večeri. Baze svjetiljki izrađene su od zatamnjenog stakla, bambusa ili lana. Jednostavnost boja i dizajn odličan su tandem.

Skandinavski dizajn i meko, toplo svjetlo omogućuju postavljanje rasvjete bilo gdje u kući, gdje god želimo stvoriti ugodnu atmosferu. Stavite ih na police, stol ili noćni ormarić u spavaćoj sobi i ugasite veliku rasvjetu u prostoriji.

Posebno dobro rješenje je prijenosna baterijska lampa HOLGER od stakla boje terakote koja će osim uštede učiniti vaš dom ugodnijim i toplijim.

Ostanite povezani s prirodom

Kako biste i u jesenskim danima imali priliku ostati povezani s prirodom obogatite svoj dom umjetnim cvijećem kojeg postavite u vaze predivnih retro oblika.

Papirnato cvijeće koje je poseban hit ove jeseni kao i biljke vrlo su lijepi ukrasni detalji koji stvaraju življu i ljepšu atmosferu u svakom domu.

Iz JYSK ponude izdvojili smo nekoliko biljaka u primamljivim i opuštajućim nijansama te par vaza koje su nas svojim dizajnom oduševile.

Za još više inspiracije posjetite i JYSK webshop kao i društvene mreže Facebook i Instagram te učinite jesen najljepšim godišnjim dobom.