FOTO by Elegant.hr

Zabava

Jutros je u centru Zagreba 1000 žena dočekao neviđeni spektakl!

Daria Lovrić 08. ožujka 2023.

Evo kakvo je iznenađenje dočekalo žene na Trgu bana Josipa Jelačića i kako su reagirale…

Današnji je dan kod većine nas započeo uobičajeno. Na prvi pogled, jednak je kao i svaki drugi, međutim žene, koje su se jutros zatekle na glavnom zagrebačkom trgu, dočekalo je ogromno iznenađenje.

Naime, povodom Međunarodnog dana žena glavni gradski trg u srcu Zagreba preplavljen je rozim balonima. Ružičasta rijeka balona od njih čak tisuću, slijevala se duž Trga bana Josipa Jelačića, a na njihovim vrpcama visili su posebni poklončići.

Slučajne prolaznice, dok su užurbano jurile na posao i u izvršavanje drugih svakodnevnih obaveza, imale su priliku na trenutak zastati i uživati u malenoj gesti koja im je popravila dan.

Naime, na vrpcama balona nalazili su se makeup proizvodi i lijepa tekstualna poruka koja im je izmamila osmijeh na lice.

U svim životnim nedaćama, borbama, usponima i padovima, 8. ožujak je dan kada svaka žena treba na trenutak uzet predah, zastati i sama sebi čestitati na svakoj pređenoj prepreci, ispunjenim snovima i ostvarenim željama i postignućima.

Žene su posebna bića, kojima multitasking nije stran pojam, koje posjeduju veliku dozu empatije te uvijek brinu o svojim najmilijima čak i ako to nekim danima znači da nemaju vremena za sebe.

Upravo su zato, make up brendovi essence i CATRICE na današnji dan odlučili obradovati pripadnice ljepšeg spola i one koji ih slave te im priredili spektakl koji će pamtiti zauvijek.

Mi smo imali veliku sreću da smo se našli u centru zbivanja ste smo zabilježili prve reakcije pripadnica ljepšeg spola. U nastavku pogledajte njihove dojmove.

Posebno nas je razveselila izjava simpatične gospođe koja je uzela bunt balona kako bi razveselila bake u domu.

Osim glavnog zagrebačkog trga u ružičastom ruhu i #magicforwomensday kampanji zasjali su trgovi u Sarajevu, Beogradu i Skopju.

Također, porazgovarali smo s direktoricom marketinga Ivonom Hudan Vdović koja nam je otkrila koji je cilj ove kampanje.

„#magicforwomensday predstavlja radost makeup brendova essence i CATRICE u želji da na taj dan razveseli žene i sve one koji žene slave. Tamo gdje su žene, tamo je i čarolija, a makeup je taj glavni sastojak koji pomaže da se čarolija dogodi. Postavljajući tisuću balona s tisuću makeup proizvoda željeli smo dodatno pojačati efekt iznenađenja i ne samo u Zagrebu, nego i u dugim glavnim gradovima u regiji.“ – objašnjava nam Ivona.

essence i CATRICE inače su poznati po tome što slave žene i promoviraju njihovu snagu, ljepotu, ljubav, profesionalnost i mnoge druge kvalitete kroz raznorazne snažne poruke kao što su: IT’S NOT MAGIC. IT’S MAKEUP, MAKE BEAUTY FUN, PINK & PROUD, LIKE A BOSS, LOVE QUALITY. LIVE JOY…

S obzirom na to da su beauty brendovi essence i CATRICE poznati po svojoj brizi o našem planetu i nama koji na njemu živimo, povodom magičnog spektakla za Dan žena korišteni su biorazgradivi baloni koji ne zagađuju okoliš.

Baš poput svih žena i mi smo ostali zapanjeni ovom hvalevrijednom gestom. Svaka čast essenceu i CATRICEU te se nadamo da će u narednim godinama biti više ovakvih inspirativnih priča.