FOTO by Disney

Dekor

Jutarnji napitci nikada nisu bili slađi nego ovog Božića!

Viktoria Mikulić 30. studenoga 2022.

Bambi, Mickey Mouse, Winnie the Pooh, Dumbo i Thumper ukrasili su Disney božićne šalice...

Ako već neko vrijeme razmišljate o prigodnom poklonu za Božić, šalica je nešto s čime ne možete pogriješiti. Praktične, dekorativne, humoristične, simpatične, jedinstvene, Disney šalice mogle bi dobiti sve ove epitete. Nema osobe kojoj neće izmamiti osmijeh na lice jedan od famoznih likova poput Mickey Mousea, Dumba, Bambija i Winnie The Pooha.

Bambi, Winnie the Pooh, Mickey Mouse – najslađe šalice u povijesti čovječanstva!

Pronašli smo 7 preslatkih modela koji će osvojiti i velike i male, kao i sve one koji obožavaju jutra kratiti toplim napitcima poput kave, čaja, kakaa ili vruće čokolade. U nastavku donosimo opise Disney primjeraka koji su savršen poklon za Božić:

Nema ljepšeg nego svoje omiljeno piće podijeliti s Bambijem! Ova šalica je dio kolekcije Comfy and Cosy, a posebna je po motivu kultnog Disney lika.

£18.00

Još jedna šalica nadahnuta Bambijem koja će u vaš jutarnji čaj donijeti malo Disney čarolije je ona s detaljem Thumpera.

disney šalice
£18.00

Inspirirana kultnim Winnie the Poohom, ova razigrana šalica pravo je umjetničko djelo.

Ako pak želite tmurna i turobna zimska jutra pretvoriti u nešto veselo, u tome će vam pomoći Mickey Mouse božićna šalica. Ovaj model nadahnut je blagdanima te sadrži Mickey motiv i kontrastnu ručku zlatne boje.

£11.20

Tu je još jedan model s najdražim mišićem koji će unijeti blagdansku radost u vrijeme ispijanja čaja.

£14.00

I za kraj… svi obožavatelji Dumba jutro bi trebali započeti uz ovu veselu Dumbo i Timothy Q. Mouse šalicu! Prikazuje ilustracije ovog legendarnog dua i poznatog cirkuskog šatora.

£20.00

Svaka šalica posebna je na svoj način i sigurni smo da u blizini imate osobu koja je zaljubljenik u jednog od ovih megapopularnih Disney junaka.