FOTO by H&M

Dekor

Jutarnja kava uz H&M šalice nježnih boja i printeva!

Viktoria Mikulić 11. srpnja 2022.

Točkice, prugice, pastelne nijanse, naša ljetna jutra sada su još dragocjenija…

Vikend…subota ujutro, tišina u stanu, miris kave u zraku, odlazak na terasu ili balkon, udobna ljuljačka, omiljena knjiga i po mogućnosti, pogled u more.

Ah, kako mi volimo maštati, možda nam je baš zato sve nekako bliže, puni smo optimizma i pozitivne energije i imamo osjećaj da nam upravo zbog takvog stava stvari idu „niz dlaku“.

Možda ne možemo ostvariti sve o čemu sanjarimo, no neke realne snove itekako možemo. A prva rečenica definitivno je nešto što si svatko može priuštiti, barem ponekad.

JUTARNJA KAVA I H&M ŠALICE ZA BEZBRIŽNA LJETNA JUTRA

Ako ste kavoljubac, onda znate da vam za sreću ne treba ništa više od dvije-tri kave na dan. Bez obzira volite li tusku kavu, jeste li ljubitelj cappuccina, macchiata ili birate nešto sasvim drugo, pronašli smo šalice uz koje će nam jutarnje ispijanje kave biti još dragocjenije.

H&M Home upotpunio je asortiman neodoljivim šalicama koje dolaze s razigranim motivima idealnim za ljetne dane. Napravljene su od porculana i spremne da postanu dio vašeg seta za posluživanje.

Prugice, točkice i pastelne boje samo su neki od motiva koji ih krase. Predlažemo da uzmete par za sebe i svoju bolju polovicu, li odaberete točastu šalicu za svou bff, a sebi priuštite šalicu s prugicama.

U nastavku donosimo njihove cijene:

Sve šalice dostupne su na H&M online stranici!