FOTO by Netflix

Film

Justin Timberlake & Benicio Del Toro igraju glavne uloge novog filma “Reptile”

admin 22. kolovoza 2023.

Zamršena radnja koju će malo tko moći popratiti...

Iz Netflixa je upravo došao trailer za novi film “Reptile” u kojem je redatelj Grant Singer okupio zvijezde koji će ovaj triler učiniti još boljim.

Glavne uloge imat će Justin Timberlake, Benicio Del Toro i Alicia Silverstone, a najavljeni datum izlaska rezerviran je za 6. listopad.

Radnja prati detektiva Toma Nicholsa (Benicio Del Toro) dok radi na otkrivanju misterija koji stoji iza ubojstva mlade agentice za nekretnine.

Justin Timberlake glumi žrtvinog skromnog muža koji možda i nije tako nevin kako se čini na prvu.

I dok je detektiv Nichols uvjeren da je ubojica lik Justina Timberlakea, drugi detektiv, Dan Cleary, sve više sumnja u to da je ubojica ženskog roda. Još jedan detektiv upliće se u priču koji je nekoliko dana prije ubojstva na silu pokušao ući u žrtvin dom.

Svi detektivi vjeruju u svoju priču, ali lik Benicia Del Tora ima malu pomoć od svoje supruge, koju glumi Alicia Silverstone. U svom domu zajedno prolaze kroz sve teorije i pokušavaju replicirati određene elemente slučaja radi što boljeg zaključka. Kako se slučaj razvija, razvijaju se i isprepletene misterije njihovog privatnog života.

Film “Reptile” svoju će premijeru imati 8. rujna na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu, dok će na Netflixu biti dostupan od 6. listopada.