FOTO by Juliana Nails

Ljepota

Juliana Nails Colour Pop nokti rezervirani su za proljeće!

Una Lora Banjac 02. travnja 2024.

Nova kolekcija pastelnih lakova s efektom pahujica

Proljeće je godišnje doba rezervirano za pastelne i nježne boje, bilo da se radi o vašem outfitu, dodacima za kosu, pastelnim naušnicama i ogrlicama ili pak o vašim noktima!

Srećom, Juliana Nails ima novu kolekciju Gel lak Colour Pop točkastih lakova za nokte s efektom pahuljica. Ovi prozračni lakovi idealni su za veselo proljetno vrijeme, a dolaze u četiri različite nijanse – Violet, Peach, Pink i Mint! Od svih navedenih mi ne znamo koja nam je nijansa ljepša tako da ćemo tu odluku prepustiti vama…

Gel lak Colour Pop Violet

Ovaj lak, kao i svi drugi u ovoj kolekciji, nenadmašno traje do 5 tjedana, te uz njega nema iritantnih tragova, ogrebotina i pucanja! Lako se nanosi kao lak za nokte jer je vrlo kremaste konzistencije, a nakon sušenja je spreman za korištenje. Colour Pop Violet prozračan je lak s pastelno ljubičastim točkicama koje podsjećaju na sanjivu pastelnu fantaziju koja zaista privlači pozornost!

Gel lak Colour Pop Peach

S gel lakom Colour Pop Peach sa sitnim i nešto većim točkicama boje koralja vaši će nokti biti spremni za sve dnevne izazove bez ogrebotina, pucanja i ružnih tragova. Razigrana igra boja koju stvara ovaj lak čini ga savršenim za proljeće jer nas podsjeća na predivne i nježne boje proljetnih latica.

Gel lak Colour Pop Pink

Ovaj je lak prozirne boje s Colour Pop Pink rozim točkicama različitih veličina, koje su posebno živahne i razigrane. Praktičan kist i kremasta, glatka tekstura osiguravaju jednostavno nanošenje i savršen završni sloj. Može se koristiti s gelom, akrilnim gelom ili akrilom, a najljepši je u kombinaciji s drugim nijansama neodoljivo proljetnih, rozih boja. Lak se brzo suši i dugo traje, a pahuljasti pastelni efekt točkica čini ovakve noktiće neodoljivima!

Gel lak Colour Pop Mint

Odaberite gel lak Colour Pop Mint ako ste spremni za manikuru koja će dugo trajati na vašim noktima. Ova pomalo hladna nijansa ima prekrasan efekt upečatljivih tirkiznih pahuljica koje oduzimaju dah! Kao i ostali lakovi iz ove kolekcije, također se brzo suši, dugo traje te je savršen za suptilno ojačanje vaših prirodnih noktiju.

Juliana Nails lakovi savršen su izbor za sve koji cijene jednostavnost i profesionalnost – praktičan kist i glatka tekstura osiguravaju jednostavno nanošenje i savršen završni sloj, a neodoljive, pastelne boje koje ima u ponudi su zaista očaravajuće!

Juliana Nails Colour Pop gel lakovi dostupni su po cijeni od 9,99 €.

Također, za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.