FOTO by Netflix

Film

Julia Roberts i Ethan Hawke u novom napetom Netflix trileru

admin 03. listopada 2023.

Upravo je izašao i trailer...

Vikend u luksuznoj kući na Long Islandu zvuči prilično idilično sve dok ne počne dolaziti apokaliptična propast” – tako otprilike zvuči kratka radnja novog Netflixovog filma u kojem glavne uloge zauzimaju Julia Roberts i Ethan Hawke.

Netflix je upravo objavio i prvi trailer, a još jedna zanimljivost jest da su izvršni producenti Barack i Michelle Obama sa svojom “Higher Ground Productions” produkcijskom kućom.

Foto: Netflix

Julia Roberts i Ethan Hawke u filmu glume par koji rezervira vikend odmor sa svojom djecom. Usred noći pojavljuje se vlasnik kuće, kojeg igra Mahershala Ali, kako bi potražio utočište sa svojom kćeri, koju glumi Myha’la Herrold.

Foto: Netflix

Nejasno je što se točno događa sa svijetom, ali film se više bavi onim što se događa u kući: hoće li dvije obitelji raditi zajedno kako bi preživjele ili će se okrenuti jedna protiv druge?

Foto: Netflix

Kevin Bacon također zauzima jednu od uloga, a tumači građevinskog radnika opsjednutog zavjerama.

Film “Leave the World Behind” kreće s prikazivanjem 8.11. i s obzirom na glumačku postavu nadamo se da se možemo veseliti filmu koji će nam taman pasati za početak studenog uz kombinaciju tople dekice i omiljenog toplog napitka.