Kultura

Jučerašnjim koncertom, Natalie Imbruglia ispunila je sva očekivanja!

admin 04. svibnja 2017.

Rijetko tko se može pohvaliti dugogodišnjom karijerom preko 20 godina u kojoj se nižu samo uspjesi!

Jučer je u Tvornici kulture svjetski poznata pjevačica Natalie Imbruglia održala akustični koncert. Da podsjetimo, slavu je stekla još davne 1997. svojim najpoznatijim hitom ‘Torn’. Upravo taj singl nalazi se na albumu ‘Left of the Middle’ koji je prodan u preko šest milijuna primjeraka.

Natalie smo dočekali na pozornici negdje oko 21.30h, a najveće iznenađenje koje je uputila publici bio je i pozdrav na hrvatskom, za koji vjerujemo da nije bilo tako lako naučiti. Koncertni spektakl započela je pjesmom ‘Wrong Impresion’, a treća, također veoma poznata pjesma pod nazivom ‘I Will Follow You Into The Dark’ posebno nas je dojmila.

Zatim je nastavila nizati hitove, a na pjesmu ‘Torn’ publika je od uzbuđenja zanijemila. Cijelu večer držala je odličnu atmosferu i moglo se primijetiti kako svi zaista uživaju pjevušeći njezine pjesme. Također , izvela je cjelokupan presjek svojih hitova, uključujući i pjesme s nedavno izdanog album “Male” na koje nitko nije mogao ostati ravnodušan. Tvornica je do samog kraja bila puna. Iako je bila sredina tjedna, vidjelo se da nitko ne želi otići kući, što puno govori o trudu koji je unijela u nastup.

Iako je netom prije koncerta stigla u Zagreb, nije uspjela posjetiti neke od znamenitosti našeg grada, no vjeruje kako će se vratiti i obaviti turistički obilazak čim uhvati malo vremena. Ova australska pop-rock pjevačica i izuzetan vokal jučer je dokazala je da je i nakon 20 godina njezini obožavatelji jednako pa i još više vrednuju.