Handmade

Joy&Jools jewelry – unikatan nakit koji nastaje iz čiste inspiracije!

Viktoria Mikulić 26. listopada 2018.

Kada obična skica postane ručni rad, rezultat je očaravajuć!

Joy&Jools jewelry domaći je brend koji je nastao pukom slučajnošću. Iako je osnivačica Tatjana po struci grafički dizajner već 15 godina i s velikom ljubavlju radi svoj posao, osjećala je kao da u cijeloj priči nešto nedostaje.

Prve komade napravila je za sebe ne sluteći da će vrlo brzo početi primati brojne pozitivne ovacije kao i narudžbe. Posebno ju je motivirala jedna poznata dizajnerica nakita koja je na godišnjem odmoru primijetila njezin nakit te ostala zapanjena istim.

Joy&Jools jewelry

To je bio dodatan vjetar u leđa da ova kreativka ozbiljno počne razmišljati o poslovnom pothvatu. Svom je radu nadjenula ime Joy&Jools jewelry, Joy kao radost, a jools kao izvedenica iz engleske rijeci jewels, odnosno drago kamenje te vrlo brzo krenula u realizaciju prve kolekcije.

S obzirom da ova kreativka radi punom parom, u njezinoj ponudi trenutno se nalazi čak 5 različitih, jednako impresivnih kolekcija, a to su: botanical, lavender, summer, dog cookie i back to school.

Joy&Jools jewelry

Posljednja kolekcija kao da je stigla iz zemlje čudesa, a upravo takvo joj je i ime. Izrađena je po narudžbi (custom design) za photoshoot kolekcije “Alice in Wonderland” by Esme design.

Joy&Jools jewelry

Uz postojeću ponudu, moguće je izraditi nakit prema željama kupaca unutar kojeg se nalaze npr. bomboni, pramenovi kose i slično. Za ove modne dodatke rok izrade je malo duži zbog specifičnog dizajna.

Tatjana nam je otkrila da joj je prilikom izrade svakog proizvoda, glavna inspiracija žena koja žudi za drugačijim nakitom, neovisno da li se radi o minimalističkoj i romantičnoj narukvici ili statement ogrlici. Drugim riječima, žena koja cijeni ručno izrađen nakit nastao iz ljubavi prema onome sto stvaraš.

Joy&Jools jewelry

Također, priznala nam je da najviše strahuje od toga da ne ponovi nečiji rad, iako vjerujemo da je to gotovo nemoguće budući da joj maštovitih ideja ne nedostaje.

Svaki od ovih komada nakita poseban je na svoj način te čim ih ugledate, vidljivo je da je u njih utkano mnogo ljubavi, vremena i truda.

Joy&Jools jewelry

Ako se i vas jednako dojmio domaći brend Joy&Jools jewelry, zavirite na njihove društvene mreže Facebook  i Instagram gdje ćete zasigurno pronaći barem jedan modni dodatak za sebe. Osim toga, uskoro otvaraju i web trgovinu čije je predviđeno lansiranje netom prije Božića.

#botanical IGRA DARIVANJA

U suradnji s brendom Joy&Jools Jewelry, jednu sretnicu nagradit ćemo unikatnom narukvicom punjenom suhim prešanim cvijećem. Detalje igre uskoro možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica unikatne narukvice punjene suhim prešanim cvijećem je Mirna Krznarić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.