Josipa Lisac obilježila 50 godina veličanstvene glazbene karijere!

Viktoria Šafranić 01. prosinca 2017.

Samo ćemo jedno reći: Karijera vrijedna divljenja!

Sinoć je održano druženje u zagrebačkoj cafe galeriji Velvet u kojoj je glazbena diva Josipa Lisac u krugu prijatelja, suradnika i predstavnika medija obilježila 50 godina svoje glazbene karijere, 25 godina tradicionalnih koncerata u čast Karlu Matikošu te predstavila novi album Posve slobodna (suradnje i etno), vol.3.

Bila je to prilika za druženje kakva se ne propušta, a slavljeničku atmosferu uveličali su brojni poznati gosti, Josipine kolege i prijatelji Siniša Škarica, Alfi Kabiljo, Neven Frangeš, Nina Badrić, Lidija Bajuk, Đurđica Tedeschi, dizajnerica Staša Čimbur, Luce, Željka Veverec, Toni Starešinić, Zvonimir Buč, članovi grupe Hladno pivo, sestra Mirjana i brojni drugi.

Njenu karijeru su obilježili brojni antologijski albumi koji su upisani zlatnim slovima u hrvatsko glazbeno nasljeđe i brojne suradnje i dueti s vrhunskim glazbenicima.

Ovogodišnji tradicionalni prosinački koncert u čast Karlu Metikošu održava se 10. i 14. prosinca u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski. Osim predstojećih tradicionalnih koncerata u prosincu, Josipa je najavila i glazbenu suradnju s jednim od najvećih rock bandova, Hladnim Pivom.