Još jedno nezaboravno ljeto uz nove Biobaza SUN proizvode!

Viktoria Šafranić 12. lipnja 2017.

«Crna kraljica» u službi inovativnih proizvoda iz biobaza sun linije za prirodno postizanje brončane puti

Biobaza farmaceuti pobrinuli su se da i ovog ljeta vaša koža dobije najbolju prirodnu njegu i brzo postigne brončani ten. Novi Biobaza SUN proizvodi formulirani su s visokim udjelom «crne kraljice» – ljubičaste mrkve, bogate beta-karotenom i antocijaninima snažnog antioksidativnog djelovanja. Tako Biobaza SUN ovog ljeta donosi dva izvrsna noviteta – READY FOR SUN, dodatak prehrani u kapsulama za pripremu kože za izlaganje suncu te SUPERTANNING ROYAL MARMALADE (KRALJEVSKI PEKMEZ), novi pekmez za ubrzano tamnjenje i postizanje prirodno brončane puti.

Inovativna formula novih prirodnih SUN proizvoda temelji se na visokom udjelu ljubičaste mrkve, popularne kao «crna kraljica», a koja je nutritivnim sastavom znatno snažnija od klasične, narančaste mrkve. Izuzetno bogata beta-karotenom te antocijaninima, koji joj osiguravaju ljubičastu boju, ljubičasta mrkva idealan je sastojak za prirodnu pripremu kože za sunce.

Temeljem istraživanja, Biobaza farmaceuti posebno su osmislili dva nova SUN proizvoda kako biste pripremili kožu za sunce, a potom postigli prirodan, brončani ten:

READY FOR SUN kapsule

Dodatak prehrani (u kapsulama, 30 komada) je 100% prirodan dodatak prehrani u veganskim kapsulama za pripremu kože za izlaganje suncu. Sadrži jedinstveni koktel antioksidansa, poput visoko koncentriranog beta-karotena iz ljubičaste mrkve, astaksantina, vitamina A koji pridonosi održavanju normalne kože, vitamina C koji pridonosi normalnom stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože, te vitamina E i selena koji pridonose zaštiti stanica od oksidativnog stresa. Preporučuje ga se uzimati barem mjesec dana prije, kao i tijekom izlaganja suncu. Sretne dobitnice Biobaza kraljevskog pekmeza su Elizabeta Inhof, Matea Galić i Tea Cvisic. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave na viktoria@elegant.hr najkasnije do 25.06.!

SUPERTANNING ROYAL MARMALADE

Kraljevski pekmez za brzo tamnjenje i brončanu put sadrži 100% prirodnu, inovativnu formulu za brzo tamnjenje i postizanje ujednačenog, prirodno-brončanog tena. Obogaćen ekstraktom ljubičaste mrkve, riznicom antocijanina i beta-karotena snažnog antioksidativnog djelovanja, potpomaže pripremu kože za izlaganje suncu. Uz hranjiva ulja rajčice (likopen), masline, nevena i oraha, te vitamin E koža će i tijekom sunčanja biti zaštićena od isušivanja i prijevremenog starenja. Lako maziv, pekmez se brzo upija te je ugodan na koži, kojoj pruža lijepi ten i kraljevski sjaj već nakon par dana sunčanja.

Nove Biobaza SUN proizvode potražite u drogerijama po preporučenim maloprodajnim cijenama: 79,90 kn (Ready for Sun kapsule) i 89,90 kn (Kraljevski pekmez).

 

#brončana IGRA DARIVANJA

U suradnji s Biobaza, tri sretne čitateljice nagrađujemo sa SUPERTANNING ROYAL MARMALADE – kraljevskim pekmezom za brzo tamnjenje. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.