FOTO by Instimissimi / Instagram @jlo

Moda

JLO x INTIMISSIMI zavodljiva kolekcija donjeg rublja u boji fuksije naprosto očarava!

Daria Lovrić 13. ožujka 2023.

Začinite svoj asortiman čipkastim novitetima!

U proljetnom periodu postepeno unosimo upečatljive boje u naš životni prostor, ali i garderobu. Uz eye-catching odjevne komade u jarkim bojama i donje rublje zamamnih nijansi mame nam osmijeh na lice.

Iako najčešće samo mi znamo koje donje rublje nosimo ispod odjeće, ono nam daje samopouzdanje i sama pomisao na zanimljiv dizajn koji nosimo popravlja nam raspoloženje

Intimissimi donje rublje spoj je romantike i zavodljivosti!

Jennifer Lopez na svom je Instagram profilu podijelila niz fotografija na kojima nosi zadivljujući set donjeg rublja talijanskog brenda Intimissimi.

„JLOxINTIMISSIMI je skoro stigao“, napisala je pjevačica objavu. „Jedva čekam da vidiš što spremam s @intimissimiofficial.“

Čim smo ugledali zavodljivi kompletić, istog smo trena morali škicnuti dugoočekivanu kolekciju. Naime, unutar Intimissimi kolekcije pronaći ćete raznorazne kompletiće u boji fuksije, baš poput onog koji nosi poznata pjevačica.

Pretty Flowers kolekcija izrađena je od nježnog tila i profinjene i elegantne čipke i sastoji se od grudnjaka, raznoraznih modela gaćica, kratkog satiniranog ogrtača, baby-doll spavaćice, pidžame i senzualnog bodija.

Predivno donje rublje dolazi u klasičnoj bijeloj i crnoj boji i efektnoj tirkiznoj, narančastoj, zelenoj i nježnoj lila, međutim naš favorit je boja fuksije.

Svoje favorite potražite putem Intimissimi web trgovine i začinite svoju kolekciju donjeg rublja! Najljepše komade u boji fuksije škicnite niže u našoj galeriji: