FOTO by Instagram @weareivypark / @jlo

Zabava

JLo i Beyoncé imaju isti, a koji oblik stražnjice imate vi?

Mia Vodopija 04. siječnja 2022.

Postoji samo 5 oblika stražnjice

Ljepota dolazi u raznim oblicima i veličinama, nekad u manjim, a nekad u većim. Ono što je bitno za znati jest to da je stara izreka istinita, svatko uistinu je lijep na svoj način.

Također, bitno je prisjetiti se da nitko osim vas ne može definirati, prosuđivati ​​ili birati što ćete učiniti sa svojim tijelom. Bez obzira želite li veću zadnjicu ili želite tonirati i prihvaćati svoje obline, razumijemo želju za promjenom.

Prema američkom istraživanju, na svijetu navodno postoji samo pet oblika stražnjice. Taj oblik određuju tri ključna faktora – kosti kuka i zdjelice, veličina mišića i način na koji se ti mišići pričvršćuju za bedrenu kost.

Okrugla stražnjica

Ovo je vjerojatno najčešći oblik koji vidimo na američkim zvijezdama. Ovaj oblik imaju zvijezde poput Kim Kardashian, Beyoncé i Jennifer Lopez.

Četvrtasta stražnjica

Četvrtastu stražnjicu čini linija između kuka i vanjske strane bedra, koja prolazi okomito na tlo. Ovaj oblik najčešće vidimo kod atletskih tijela.

Stražnjica A-oblika

Ako ste ikada smatrali da vaša stražnjica ima kruškoliki oblik, najvjerojatnije imate zadnjicu u obliku slova A. Stražnjica A-oblika se širi ispod kostiju kuka.

Stražnjica V-oblika

Žene koje imaju široka ramena i vitke bokove (poput trokuta) imaju donji dio u obliku slova V. Da biste saznale imate li donji dio u obliku slova V, provjerite je li linija između vaše zdjelice i kukova pod kutom prema unutra.

Stražnjica naopako okrenutog srca

Oblik naopakog srca je okrugao, ali zbog gravitacije visi prema dolje. Ima zakrivljenost prema bokovima, ali nosi više volumena u donjem dijelu boka.

Neovisno o tome koji je vaš tip stražnjice, bitno je prihvatiti sebe i vlastito tijelo. Budimo nježne prema sebi, naša tijela su jedina koja imamo.