FOTO by Imdb

Film

Jingle Jangle: Božićno putovanje – novi Netflixov HIT koji će oduševiti cijelu obitelj

Krešimir Šustić 17. studenoga 2020.

Čarobna priča o proizvođaču igračaka koja će nam uljepšati nadolazeće blagdane

Adventsko doba unosi sreću i veselje u naše domove, pogotovo ako obožavamo dekorirati naše životne prostore, slušati prigodnu muziku i gledati omiljene filmske likove i njihove avanture.

Tako se već u mjesecu studenom polako počinjemo pripremati za najljepši period u godini, te hladne zimske večeri provodimo uz male TV ekrane, dekicu, kako i klasike koje svake godine nanovo gledamo.

Popularni bezvremenski naslovi tradicionalno se nalaze na našoj “watch listi”, no noviteti koji pristižu su nam jednako zanimljivi i s velikim guštom im posvećujemo svoje večeri.

Platforma Netflix je ove godine izbacila nekoliko zanimljivih naslova koji su već osvojili srca gledatelja, no prije nekoliko dana izašao je jedan uistinu bajkoviti koji jednostavno morate pogledati.

Jingle Jangle: Božićno putovanje čarobna je priča o kultnom proizvođaču igračaka, Jeronicusu Jangleu, njegovoj nadarenoj unuci Journey i potrazi za šegrtom Gustafsonom koji je ukrao jedan od njegovih čarobnih izuma.

Obiteljski mjuzikl u samo nekoliko dana se uspio uvući u srca gledatelja diljem svijeta koji su ga proglasili najboljim ovogodišnjim božićnim filmom i smatraju kako bi ga svi trebali pogledati.

U nastavku donosimo službeni trailer koji će vas očarati, skrenuti misli od svih stvari koje vam se motaju po glavi i najbitnije od svega, unijeti blagdanski duh u domove.