FOTO by Jimmy Choo

Moda

Jimmy Choo trendovski modeli u mističnoj ljubičastoj najavljuju jesen ispunjenu luksuzom!

Daria Lovrić 30. kolovoza 2023.

Kako izabrati samo jedan par?

Još u siječnju ove godine imali smo prilike vidjeti da će ljubičasta boja nastaviti svoju dominaciju. Na dodjeli nagrada Zlatni globus 2023., viralna Barbiecore ružičasta nijansa zamijenjena je dubokom, misterioznom i kraljevskom ljubičastom.

895 €

Ljubičasta, u raznim nijansama, prošetana je crvenim tepihom u ekstravagantnim kreacijama. Širok raspon tonova, sve od boje patlidžana, lila, kraljevsko ljubičaste, ponoćno-ljubičaste krasili su večernje haljine, cipele, nakit i make-up.

S obzirom na to da nam se bliži jesenski period, dizajneri su najavili vladavinu neutralnih nijansi. Stiže nam utjecaj „tihog luksuznog“ trenda, koji naglašava visokokvalitetne modne komade s minimalističkom i bezvremenskom privlačnošću.

750 €

Ipak, kada je riječ o cipelama i modnim dodacima, oni su tu da podignu vaš jesenski look. S cipelama u mističnoj ljubičastoj nijansi ne možete pogriješiti. Osim što se savršeno slažu s vladajućim neutralnim nijansama, efektna ljubičasta nijansa asocira na prestiž i luksuz koji se savršeno uklapa u ovu modnu temu.

Jimmy Choo sandale u mističnoj ljubičastoj umjetnost su za vaša stopala!

U novoj Jimmy Choo kolekciji pronašli smo nekoliko efektnih modela cipela koje odišu profinjenošću i suvremenim stilom.

Jimmy Choo, neosporno je vodeća luksuzna modna marka, koja se ističe svojom besprijekornom kvalitetom i upečatljivom obućom o kojoj maštamo i nadamo se da ćemo jednog dana barem jedan par pridodati svojoj kolekciji cipela.

925 €

Popularni brend nerijetko spaja ljubav prema cipelama i sjaj nakita, stoga veliki broj Jimmy Choo modela krase blještavi detalji poput kristalića. Osim kristalčića, za nadolazeću festive sezonu očekuje nas povratak voljenog baršuna.

Glamurozni materijal u kombinaciji s delikatnim lančićem od kristala koji nježno okružuje gležanj, cijelom će looku dodati notu luksuza i vaša stopala staviti u prvi plan.

925 €

Pratite li modne trendove, volite obuću i ljubičastu nijansu, ne preostaje vam ništa drugo nego posjetiti Jimmy Choo web trgovinu i potražiti svoj par iz snova.