FOTO by Jimmy Choo

Modni dodaci

Jimmy Choo torbica s kristalnim srcima uobličuje san svake žene!

Una Lora Banjac 09. srpnja 2024.

Slatka, elegantna i romantična

Svaka suvremena žena unutar svoje garderobe ima barem nekoliko torbica koje uspješno kombinira s raznim outfitima i vibrama koje tog dana nastoji odaslati.

Nedvojbeno je da svaka od nas ima svoj unikatan ukus, stil i način na koji sebe predstavlja svijetu, no poprilično smo sigurni da bi se Jimmy Choo torbica s kristalnim srcima dopala baš svakoj ženi!

Jimmy Choo

Jimmy Choo bijela krasotica nadahnuta je kontrastima – čvrsta je, ali mekana, slatka, kao i odvažna!

Ovo je statement torbica imena Bon Bon, izrađena je od finog satena i ukrašena mnogobrojnim fasetiranim kristalnim srcima, a svoj status ikone zaslužuje suvremenom siluetom košarice koja je okrunjena metalnom okruglom ručkom.

Jimmy Choo

Svestrani bucket dizajn nadopunjen je tankim lancem za nošenje preko ramena, što znači da se može nositi kao cross body asesoar ili se može držati u ruci.

Jimmy Choo

Smatramo da se ovaj modni dodatak izvrsno uklapa u elegantni stil, stoga bismo ju najradije nosili na satensku haljinu ili crno odijelo tako da njena upečatljiva bijela boja i srebrni detalji dođu do maksimalnog izražaja i ciljano zablistaju u punom sjaju!

Jimmy Choo

Jimmy Choo Bon Bon krasotica proizvedena je u Italiji, a njena cijena je vrtoglavih 3195 €. Ako ste kojim slučajem rođeni pod sretnom zvijezdom te si možete priuštiti ovakav modni dodatak, svakako ju možete naručiti putem Jimmy Choo službene stranice.