FOTO by Jimmy Choo

Moda

Jimmy Choo sandale u mističnoj ljubičastoj umjetnost su za vaša stopala!

Daria Lovrić 16. kolovoza 2023.

Eye-catching primjerak s kristalima zrači luksuzom i glamurom!

Jimmy Choo, neosporno vodeća luksuzna modna marka, zasluženo se ističe svojom besprijekornom kvalitetom i neodoljivim obućom, uključujući upečatljive sandale. Nova kolekcija sandala predstavlja izvanredno bogatstvo stilova, a svaka kreacija pažljivo je oblikovana s izuzetnom elegancijom i neupitnom sofisticiranošću.

Jimmy Choo ljubičaste sandale s kristalima
Jimmy Choo ljubičaste sandale s kristalima

Poznat po svom umjetničkom pristupu i neprikosnovenoj izradi, Jimmy Choo nas uvodi u svijet sandala koje su prava mješavina profinjenosti i suvremenog stila.

Jimmy Choo ljubičaste sandale s kristalima

Jimmy Choo krasotice udovoljavaju svim željama i prilikama, ali i najoštrijim modnim kritikama!

Spojivši ljubav prema cipelama i sjaj nakita, naš popularni brend Jimmy Choo lansirao je neodoljive Saeda sandale od satena koje pružaju savršen spoj luksuza i stila. S izuzetnom pažnjom izrađene u srcu Italije, Jimmy Choo sandale zrače neodoljivim dizajnom, vrhunskom kvalitetom i sofisticiranim sjajem kristala koji ih potpuno prekriva.

Jimmy Choo ljubičaste sandale s kristalima 3

Svaki detalj odražava vrhunsku kvalitetu, a posebnu pažnju privlači delikatni lančić od kristala koji nježno okružuje gležanj, stvarajući zapanjujući efekt nakita. Kristalni lančić elegantno visi sa sandale, a na njemu se njiše veći kristalni kamenčić koji dodaje notu luksuza.

Upečatljivi kristali majstorski su postavljeni duž linije pete, stvarajući jedinstven i graciozan izgled koji očarava. Jimmy Choo sandale postavljene su na elegantnoj tankoj peti visine 100 mm, pružajući vam dodatnu dozu samopouzdanja i elegancije. Bez obzira na prigodu Saeda sandale od satena su pravi izbor za dame koje žele ostaviti neizbrisiv dojam.

Kada zakoračite u par sandala iz nove kolekcije Jimmy Choo, ne nosite samo obuću, već simbol luksuza, stila i izvrsnosti. Cijena ovog para iznosi 1,650 €, a možete ga škicnuti putem Jimmy Choo web trgovine.