FOTO by Instagram @ jimmychoo / Jimmy Choo / Instagram @coutureeventsworldwide

Moda

Jimmy Choo sandale s kristalima i nojevim perjem pravo su remek djelo!

Daria Lovrić 21. lipnja 2022.

Dizajnerske sandale osvajaju svojim skupocjenim i ekstravagantnim izgledom...

Planirate li vjenčanje u narednim ljetnim mjesecima i već ste izabrale vjenčanicu, vrlo ste vjerojatno u potrazi da savršenim cipelama. Iako neki smatraju cipele manje važnim dijelom outfita, žene znaju da to nije ni približno istina.

Ljubav između žene i para cipela je posebna i teško se može riječima opisati. Upravo zato, na najposebniji dan u životu želimo i najdivnije cipele koje će zaokružiti cijeli LOOK. U njima želimo provesti što više vremena, stoga je bolje birati udobne modele reanimiranih brendova.

Jedan od najpoznatijih dizajnera obuće je svakako modna kuća Jimmy Choo. Jimmy Choo je jedna od vodećih svjetskih luksuznih marki s izraženim osjećajem za glamur i već nas mnogo godina oduševljava svojim modelima cipela i torbica.

Jimmy Choo sandale 1
Jimmy Choo sandale

Dosad smo već smo pisali o njihovim prekrasnim modelima s predimenzioniranim mašnama koje su nas ostavile bez daha, a sad je vrijeme da vam predstavimo još jedan model.

Riječ je o Jimmy Choo ekstravagantnim sandalama s kristalima i nojevim perjem.

Jimmy Choo sandale 2
Jimmy Choo sandale

U ovim gracioznim sandalama s potpeticom od 11 centimetara, izdržale bi na vjenčanju cijeli dan i cijelu noć. Čak i kad bi pomislile da je to nemoguće, ove krasotice ne bi bile u stanju skinuti s noge. Imati uz sebe jedan par primjerak s Jimmy Choo potpisom dalo bi nam osjećaj zadovoljstva i ostvarilo naš san.

Jimmy Choo sandale 3
Jimmy Choo sandale

Ako je i vama Jimmy Choo najveća slabost, preporučujemo vam da krenete sa štednjom na vrijeme i prištite si barem za vjenčanje ovaj divan model koji će se kasnije vrlo lako uklopiti u sve svečane odjevne kombinacije.

Jimmy Choo sandale 4
Jimmy Choo sandale

Njihova visoka cijena iznosi 1,495 €, ali znate kako kažu „gušti su gušti“…