FOTO by Jimmy Choo

Moda

Jimmy Choo ljetne sandale koje oduzimaju dah!

Viktoria Mikulić 01. srpnja 2022.

Nas je posebno osvojila boja fuksije…

Jimmy Choo je svjetski poznati brend koji znaju i ptice na grani. Još odmalena kada bismo ušli u neki centar diljem Europe s roditeljima, divili smo se izlozima poput Chanela, Guccija i famoznog Jimmy Choo-a.

Iako smo znali da nam je isto nedostupno, maštali smo o tim cipelama i torbicama jednog dana kada odrastemo. Ako ništa, jedne ćemo si priuštiti barem za dan vjenčanja.

Jimmy Choo je sinonim za eleganciju i njihovi modni dodaci neosporivo su san svake pripadnice nježnijeg spola.

Unutar njihovih kolekcija može se pronaći mnoštvo različitih modela među kojima bismo posebno izdvojili bridal liniju s cirkonima,biserima i satenom, kao i cipele s predimenzioniranom mašnom od tila koje su glavna atrakcija.

Za ljetne dane nam nije potrebno previše detalja, već samo jarke boje koje će još više naglasiti ljeto.

Odvažne i prepoznatljive, AZIA sandale predstavljene su u svijetlom satenu boje fuksije s prepoznatljivim remenčićima koji laskavo vijugaju uz naša stopala. Ovaj talijanski par ima usku petu i moderan četvrtasti vrh, a dolazi u raznim bojama.

Nama su za ljeto 2022. najdraže sandale u boji fuksije koje bismo kombinirali uz jarko zelene suknje i crop topove, ili uz neku lepršavu haljinu iznad koljena.