FOTO by Jimmy Choo

Moda

Jimmy Choo ima novo remek djelo: bombastične stiletto potpetice u boji fuksije!

Viktoria Mikulić 09. studenoga 2021.

Party style upakiran je u predimenzioniranu mašnu! Upoznajte AVERLY, novo ruho legendarnih asimetričnih štikli...

Jimmy Choo je upravo predstavio novu zimsku kolekciju: TIME TO DARE, u čijoj je glavnoj ulozi poznata Hailey Bieber. Nas su posebno impresionirale potpetice kojima bi nadjenuli neke od sljedećih pridjeva: ekstravagantne, elegante, dojmljive – jer zaista nigdje neće proći nezapaženo.

Nove asimetrične AVERLY salonke izrađene su u Italiji, a dolaze u tri boje. Iako su klasična crna i bijela boja neodoljive, nas je najviše osvojila boja fuksije koja je rezervirana za nadolazeću party szonu.

Ovo festive izdanje zauzet će primarnu poziciju na plesnom podiju. Možda ove godine nemamo priliku vidjeti bleštava svjetla disko kugli, no uz ljubičaste štikle možete zasjati i više od toga…

Bijele definitivno vidimo za najvažniji dan u životu – vjenčanje, dok su crne stvorene za crveni tepih i sve glamurozne događaje u vašem životu.

Ove ljepotice su ukrašene s dvije velike mašne koje su zamršeno ispletene, ručno vezane i prišivene, a čine onaj dramatičan završetak. Kod lijeve cipele je mašna na prednjoj strani, dok se na desnoj nalazi sa stražnje strane.

Tanka peta i remen oko gležnja s bočnim kopčanjem čine istaknutu siluetu koja će podići svaki look na višu razinu. To su one cipele koje se nose samo za posebne prilike, a ostatak godine smo spremni čuvati ih u ormaru i diviti im se, do sljedeće važne prigode.