FOTO by Instagram @jimmychoo

Moda

Jimmy Choo – dizajnirate sami cipele iz snova

Daria Lovrić 31. kolovoza 2022.

Stvorite jedinstvene modne komade uslugom izrade po narudžbi...

Dizajnerski Jimmy Choo modeli svojim skupocjenim i ekstravagantnim izgledom osvajaju fashionistice diljem svijeta. O ljubavi između žena i cipela ne treba puno govoriti i koliko god pari imale uvijek nam je potreban još jedan koji će zagrijati naša srca.

Jimmy Choo sandale pravo su remek djelo!

Jimmy Choo, jedna od vodećih svjetskih luksuznih marki kada je riječ o glamuroznim modelima, ovog puta donosi veliku novost koja će oduševiti zaljubljenice u obuću, ali i modne dodatke. Jimmy Choo brend utemeljen je u zanatu izrade po narudžbi.

Stvarajući prekrasne, jedinstvene komade za posebne prilike svojim kupcima sada nudi opciju Made-to-Order kako bi im pružio priliku da sudjeluju u stvaranju vlastitog modnog komada iz snova.

Jimmy Choo Azia model
Jimmy Choo Azia model

Za početak, putem Jimmy Choo web stranice možete izabrati jedan od modela cipela ili torbica koji želite urediti. Što se tiče obuće, možete izabrati jedan od preko 20 modela cipela, uključujući klasične salonke, cipele sa stiletto potpeticom i sandale.

Idući koraci su istražiti spektar boja te komad učiniti osobnim odabirom monograma ili gravura kako bi svom komadu dali osobni touch kakav nema nitko drugi.

Jimmy Choo Bon Bon model
Jimmy Choo Bon Bon model

Svaki komad izrađuje se ručno u Italiji, a za samu izradu potrebno je 8-10 tjedana. Kako bi se naglasio luksuz i posebnost Jimmy Choo modela, nakon izrade kupcu se isporučuju u ekskluzivnoj baršunastoj kutiji.

Iako božanstveni Jimmy Choo modeli imaju pomalo paprenu cijenu, ako krenete štedjeti na vrijeme, možda si jednog dana ispunite želju i jedan personalizirani par ipak pronađe počasno mjesto u vašem ormaru.