Moda

Jimmy Choo baršunasto plave salonke dostojne crvenog tepiha!

Viktoria Mikulić 14. listopada 2022.

Sve oči bit će uprte u ovaj famozan par visokih potpetica...

Jimmy Choo SAEDA cipele od baršuna u obliku vilin konjica primjerak su za izlaganje u muzejima. Kombinacija nakita i salonki u verziji kultnog modnog dizajnera izgleda famozno. Zar je netko nekad rekao da bi se lančić trebao nositi samo oko vrata? Ovaj elegantni novitet osporava tu činjenicu svojim dominantnim izgledom.

Jimmy Choo baršunaste salonke

Proizvedene u Italiji, baršunaste potpetice krasi lančić od sitnih kristala s kojeg visi jedan kristal i nježno ukrašava gležanj poput nakita. Pomno izrađeni kristali također se graciozno spuštaju niz liniju pete. Upečatljiv i izrazit, ovaj šiljasti par ima stiletto potpeticu od 10 cm.

To je onaj tip cipela koji vam stoji na posebnom mjestu u ormaru, najčešće pospremljene u mekanoj baršunastoj vrećici, kojima se vraćate samo u specijalnim prigodama. Jimmy Choo baršunaste salonke idealne su za jesenske i zimske dane ne samo zbog materijala, već i jedinstvene zagasito plave boje.

Dostojne su crvenog tepiha i gdje god se u njima pojavite, sve oči bit će uprte u vas. Vidimo ih uz plišanu crvenu koktel haljinu ili midi slip model haljine s otkrivenim leđima i blejzerom.

Jimmy Choo baršunaste salonke

Ovo izvanredno remek djelo možete pronaći online na Jimmy Choo web trgovini po cijeni od 895 €!