FOTO by Instagram @ancutasarca

Bizar

Jesu li ove “ugly shoes” novi mega trend u modnom svijetu?

Krešimir Šustić 17. rujna 2020.

Kraljica modnih provokacija, pjevačica Cher, oduševljena je avangardnim modelima

Modni svijet nas s vremena na vrijeme iznenadi bizarnim stvarima koje dizajneri lansiraju na tržište u nadi da će postati veliki trend.

Do sada smo imali prilike vidjeti brojne predmete koji su “šokirali” zaljubljenike u modu, no uvijek se našla malena količina ljudi koja ih je ponosno nosila.

Švrljajući internetom i tražeći nove modele cipela u kojima ćemo biti stylish ove jeseni, naišli smo na primjerke koje jednostavno ne možemo kategorizirati.

Rumunjska dizajnerica cipela, Ancuta Sarca, poznata je u modnom svijetu po istančanom modnom stilu koji proizlazi iz njezine tvornice, a svjetski ugledni modni znalci smatraju je avangardnom personom.

Naime, kolekcija cipela koju je plasirala na tržište, uzburkala je pojmove o neukusu, te smo sami sebe priupitali: “Jesmo li uistinu uplovili u eru nošenja što neobičnijih komada odjeće i obuće?”.

View this post on Instagram

AW20 soon in stores

A post shared by ANCUȚA SARCA (@ancutasarca) on

Spoj kitten heels-a, vintage Nike tenisica i sandala, izgleda uistinu zastrašujuće i totalno nenošljivo, stoga nam nije jasno o čemu se točno radi u ovoj priči.

Kako bi stvar bila dodatno uzbudljiva, par koji je posebno osmislila za pjevačicu Cher, poznatu kao kraljicu modnih provokacija, oduševila je modni svijet kao i samu planetarno popularnu Cher.

Iskreno govoreći, nismo sigurni uz što bi ih mogli kombinirati, jer po prvi puta vidimo kopačke i tenisice u kombinaciji s jednim od najženstvenijih modela cipela.