FOTO by IMDb

Film

Jeste pogledali novu Netflixovu seriju interesantnog naziva?

admin 02. veljače 2022.

"Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window"

Ako važete da li krenuti u pohod gledanja svih osam epizoda ove nove Netflixove serije nemojte da vas obeshrabri blesavi naslov koji ćemo samo jednom spomenuti, jer spominjanje originalnog naslova u nekoliko navrata ispada smiješno. 

Foto: IMDb

Woman in the House Across the Street from the Girl in the Window” u svojim je prvim najavama predstavljena kao nešto što bi trebalo biti parodija na psihološke trilere, ali na kraju je naslov jedino što je smiješno, jer se zapravo radi o napetoj seriji koju ćete odgledati u jednom danu.

Foto: IMDb

Ako su vas filmovi poput “Žena na prozoru” ili “Djevojka u vlaku” oduševili onda nećete previše izgubiti ako i ovoj seriji pružite priliku.

Foto: IMDb

U fokusu radnje je Anna, žena slomljena srca, koja svaki dan provodi identično – uz čašu vina gledajući kroz prozor i ne obazirući se što joj život prolazi uzalud. Najveći razlog tome je smrt devetodišnje kćerke u strašnim okolnostima. No kada se preko puta doseli zgodni susjed stvari postaju uzbudljive i Anna napokon vidi svijetlo na kraju tunela. Sve dok ne postane svjedok brutalnog ubojstva…

Ako je moguće napraviti psihološki triler s bazom crne komedije onda je ova serija najbolje što se nudi na meniju.

Nadamo se da ćete odvojiti vrijeme i da ćete na kraju ostati oduševljeni, a ako je suditi prema kraju osme epizode, i s nestrpljenjem iščekivati dolazak nove sezone.