Astro

Jeste li znali da postoji 13 horoskopski znak?

admin 14. srpnja 2020.

Ova informacija bitno utječe na sve Strijelce i Škorpione

Mislili ste da ste vatren Ovan ili organizirana Djevica? Razmislite još jednom! Jedan članak iz NASA-e dokazuje da zapravo postoji 13 horoskopskih znakova što dovodi do kompromitiranosti svega što smo do sada vjerovali.

Ako je ovo istina postavljaju se mnoga pitanja, a ono najbitnije je – kako to utječe na ostale horoskopske znakove i koji znakovi su izravno pod utjecajem pojave 13 horoskopskog znaka?

Ako ste Škorpion ili Strijelac ova informacije najviše utječe na vaše znakove. U 13-i horoskopski znak, tzv. Zmijonosac, spadaju svi oni rođeni između 29. studenog i 17. prosinca.

Kako god, ova informacija utječe na sve znakove jer, da bi se napravilo mjesta za 13. znak, potrebno je druge preraspodijeliti. To znači, ako ste Riba, vrlo je moguće da ste zapravo Vodenjak.

Prije mnogo vremena, drevni astrolozi željeli su podijeliti 360 stupnjeva sunčevog kretanja na 12 dijelova (12 horoskopskih znakova), od kojih svaki zauzima 30 stupnjeva. Zmijonosac je postojao prije toga, a kako se nije mogao uklopiti u jedan od 12 dijelova, izostavljen je iz astrologije.

Ušli smo u astrološko razdoblje u kojem se, zbog pomaka Zemljine osovine (Sjevernog pola), stvorio prostor za 13 horoskopski znak, a njemu pripada mjesto između Škorpiona i Strijelca.

Ima li sve ovo smisla ili ne, prosudite sami, ali prije donošenja zaključka razmislite o tome kako oni rođeni na marginama jednog znaka poprimaju i osobine najbližeg znaka, a ova informacija dokazuje i zašto je tome tako.

I prije nego što se zapitamo u što zapravo možemo vjerovati, treba napomenuti da zodijak nikad nije bio savršen. U jednom od argumenata iz NASA-e objašnjavaju i nelogičnost o jednakim dijelovima, a znamo da postoje periodi u kojem Sunce utječe na Djevicu 45 dana, a na Škorpiona samo 7.

Jedini zaključak koji trenutno možemo donijeti je taj da kada čitate svoj horoskop, “škicnite” i horoskop za dva susjedna znaka, jer postoji mogućnost da se on jednim dijelom odnosi i na vas.