FOTO by IMDb

Film

Jeste li već pogledali sportsku dramu BRUISED s Halle Berry?

admin 21. prosinca 2021.

Iako nema neku zavidnu ocjenu, definitivno ga vrijedi pogledati...

Bruised je sportski dramski film iz 2020. koji je odnedavno dostupan za streaming na Naetflixu. Dolazi u produkciji i režiji Halle Berry (u njezinom redateljskom debiju), prema scenariju Michelle Rosenfarb. U glavnoj ulozi je Halle Berry, a u filmu glume i Adriane Lenox, Sheila Atim, Valentina Shevchenko i Stephen McKinley.

O filmu:

Riječ je o pomalo nefokusiranoj, ali nadasve inspirativnoj sportskoj priči, koja počinje s maglovitom snimkom iz gledišta, hvatajući borca ​​u panici. To je borba za naslov MMA koja se odvija u nemilosrdnom oktogonu. Slabi, odjeknuti glasovi spikera uz ring obilježavaju dramu: strašna Jackie Justice (Halle Berry) nije samo nadmašena; ona je doslovno u bijegu, pokušavajući prijeći barijeru u kavezu kako bi pobjegla od natjecanja. Strah obuzima svaki njezin naporan udah dok kamera postaje crna.

Četiri godine nakon što je izgubila veliku borbu, nakon što su transparentni pali i publika prestala navijati, bivši UFC borac Jackie “Pretty Bull” Justice živi s dečkom i menadžerom Desijem u centru Newarka. Zarađujući za život kao čistačica, oslanja se na alkohol kako bi se nosila s dosadom u svakodnevnom životu. On je tjera da se ponovno počne boriti, ali ona odbija, ljutito ga optužujući za loše upravljanje njezinom karijerom.

Nitko ne zna zašto je Jackie pokušala pobjeći iz oktogona prije mnogo godina, no želja za vraćanjem joj nikako ne dolazi. Tek kada se Manny (Danny Boyd Jr.), šestogodišnji sin kojeg je dala na posvajanje vrati, nakon iznenadne smrti njegova oca, ona ponovno otkriva svoj borbeni duh.

Pogledajte trailer u nastavku: