Jeste li spremni za novu Rihanninu suradnju s Manolo Blahnikom?

Marko Stipić 23. lipnja 2017.

Spremite se za novi krug ovacija koje moramo uputiti fashionistici s Barbadosa

Čini se kako gotovo svaki dan doznajemo o novoj suradnji nekog celeba s poznatim brendom, one su većinom dakako razočaravajuće, te se isključivo zahvaljujući imenu najdražeg pjevača/pjevačice na samom proizvodu, komadi rasprodaju u minuti. Riri nije jedna od takvih. Svaka njena dosadašnja suradnja bila je pravi hit.

View this post on Instagram

#WILDTHOUGHTS out everywhere @djkhaled

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

View this post on Instagram

shooter = @dennisleupold

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

U najnovijem pothvatu Riri ponovno surađuje s kultnim proizvođačem cipela, Manolom Blahnikom. Rezultat njihove ljubavi premijerno je prikazan u spotu Dj Khaleda i Rihanne za pjesmu “Wild Thoughts”. Rihanna na sebi ima plavu boho haljinu, otvorenih ramena dok se zanosno baca po namještaju. Fokus na cipele! Njezina stopala krase sandale visoke do koljena, prozirnih remenja, ukrašene svjetlucavim kamenčićima. Wow!

model “Poison Ivy”

U novoj kolekciji možete pronaći 4 modela sandala. Svaki model nosi i drugačije ime. Tako imamo “Spice”, “Bajan Princess”, “Purple Chalice” i naravno sandale iz spota “Poison Ivy”.

model “Splice”

model “Bajan Princess”

Kolekcija je dostupna u dućanima i on-line; 6.7.2017. Cijene samih cipela variraju od 1265$ za “Splice”, do 2325$ za “Poison Ivy” model. Već sada može se sa sigurnošću reći kako će “Poison Ivy” sandale nestati u sekundama, te biti must-have obuća ove sezone.