FOTO by Ljetna pozornica Tuškanac

Film

Jeste li spremni za nove filmove strave? Pogledajte ih u idućih tjedan dana u centru Zagreba!

Viktoria Mikulić 01. srpnja 2022.

Ljetna pozornica Tuškanac donosi nekolicinu horor uspješnica u narednih 7 dana…

Svakog ljeta rado se vraćamo na Ljetnu pozornicu Tuškanac, koja kroz nekoliko tjedana prikazuje hvaljene filmove različitih žanrova. Među njima su i neki stari hitovi koje smo već imali priliku vidjeti u Cinestaru, ali i neki europski noviteti koji nikada nisu stigli u naša kina.

Svake godine početkom ljeta Fantastic Zagreb Film Festival, najveći festival fantastičnog i žanrovskog filma u regiji, donosi filmske poslastice za sve filmske entuzijaste.

Ljubitelji znanstvene fantastike, trilera, fantastike, akcije, psiholoških drama, horora i animea, između ostalog, moći će uživati ​​u brojnim najnovijim, intrigantnim filmovima, ali i kultnom žanru klasike renomiranih autora.

Iz godine u godinu sve veći filmski program privlači posjetitelje festivala u najatraktivnije filmske dvorane u Zagrebu. Primjerice, upravo je Fantastic Zagreb Film Festival nakon četrdeset dugih godina ponovno otvorio davno zaboravljeno Ljetno kazalište Tuškanac.

Ovaj dragulj leži u srcu šume, desetak minuta hoda od centra grada, diči se mističnom atmosferom savršenom za uživanje u fantastičnim filmovima.

Ljetno kazalište Tuškanac iz noći u noć privlači armiju filmskih entuzijasta na projekcije u prekrasnom prirodnom okruženju. Budući da je mjesto održavanja prava oaza u prirodi, posjetitelji festivala mogu prisustvovati projekcijama zajedno sa svojim psima; svatko tko sa sobom dovede psa dobiva gratis ulaznicu (1 pas – 1 čovjek)!

Ove godine, uz Ljetno kazalište Tuškanac, filmovi 10. Fantastic Zagreb Film Festivala prikazivat će se u Kinu Tuškanac, od 9. do 19. srpnja.

Ovdje možete pogledati cjelokupni PROGRAM, a u nastavku donosimo nekoliko filmova strave koji vas čekaju u idućih tjedan dana: Nevini, Obiteljska večera, Neizrečeno zlo, Oslobađanje, Stvor i Izlijeganje. Već nam sami nazivi utjeruju strah u kosti, no s obzirom na njihove visoke ocjene, svakog vrijedi pogledati.

Za programe Fantastic Zagreb Film Festivala nema online prodaje, ulaznice je moguće kupiti na blagajni Ljetne pozornice Tuškanac, plaćanje isključivo gotovinom (blagajna se otvara sat i pol prije svake projekcije).