Film

Jeste li spremni za Breaking Bad film?

Engineer 08. srpnja 2019.

Sudeći po objavama glavnih glumaca serije, oni su spremni!

Aaron Paul and Bryan Cranston svojom su najnovijom Instagram objavom zagolicali maštu svim fanovima serije Breaking Bad. Prisjetimo se, u veljači su dva glumca također objavili fotografiju kojom su nagovijestili da se nešto “kuha“. Tko i što “kuha” ostalo je nejasno, ali natpis uz fotografiju “uskoro” ostavio je nadu u srcima svih fanova.

Prije dva dana na Instagramu je osvanula nova fotografija dva glumca. Ovaj put njih dvojica bosi koračaju kroz rijeku, s tenisicama i šeširom u ruci, a natpis uz fotografiju ovaj put glasi “još jako malo“. Znači li to da uskoro možemo očekivati neki datum početka snimanja ili barem teaser.

View this post on Instagram

Even sooner

A post shared by Aaron Paul (@aaronpaul) on

Kada su upitali Bryan Cranstona da li je zainteresiran za ulogu, odgovor je bio jednostavan: “Naravno da jesam! Ako bi me Vince Gilligan tražio da glumim. On je genije, radnja je fenomenalna i znam da postoji interes za snimanje filma koji bi popunio rupe koje su ostale na kraju finalne sezone„.

Ako nekim slučajem postoji netko da nije pogledao seriju sada je pravi trenutak jer ćete taman seriju pogledati kada film već bude u realizaciji. Dvije rečenice i trailer dovoljan su razlog za gledati seriju, a s obzirom na količinu epizoda čeka vas uzbudljivo ljeto.

###

Serija se originalno emitirala na televizijskoj mreži AMC, a trajala je sveukupno pet sezona. Radnja serije vrti se oko Waltera Whitea, profesora kemije u srednjoj školi kojem je dijagnosticiran neoperabilni rak pluća. Zajedno sa svojim bivšim učenikom Jessejem Pinkmanom, White se okreće svijetu kriminala producirajući i prodajući kristalizirani metamfetamin, a sve kako bi osigurao financijsku budućnost svoje obitelji prije vlastite smrti.