FOTO by IMDb

Film

Jeste li pogledali Netflixov broj 1 – Luther: The Fallen Sun?

Viktoria Mikulić 21. ožujka 2023.

U nastavku donosimo trailer…

Luther je britanska televizijska serija napisana od strane Neila Crossa. Riječ je o psihološkom kriminalističkom trileru u kojem glume Idris Elba kao John Luther i Ruth Wilson kao Alice Morgan.

Serija je emitirana kroz 5 . sezona od kojih smo posljednju imali priliku pogledati u 2019. godini, a sada je na Netflix stigao i istoimeni film koji je već broj 1 na top ljestvici.

Zaista smo dugo iščekivali nastavak i moramo priznati da nas nije razočarao, a nadamo se da ćete i vi dijeliti isto mišljenje. U filmu se pojavljuju neki stari, kao i neki novi glumci koji dodatno doprinose napetoj atmosferi.

Dok početak filma prikazuje inspektora Johna Luthera (Idris Elba) kako istražuje nestanak mladića, to je iznenada prekinuto njegovim slanjem u zatvor s najvećom sigurnošću.

Progonjen neriješenim ubojstvom, briljantni, ali osramoćeni detektiv londonske policije John Luther bježi iz zatvora kako bi ulovio sadističkog serijskog ubojicu koji terorizira London.

U filmu The Fallen Sun gledatelji mogu uživati ​​u detektivu u njegovom punom potencijalu. On je hrabar, tvrdoglav, odlučan i osvetoljubiv, s prizvukom mačo šarma (vrijedan pozornosti ako ste obožavatelj Idrisa Elbe).

Također vidimo povratak voljenog Martina Schenka (Dermot Crowley), njegovog čvrstog, ali poštenog nadređenog časnika. Njihovo razigrano prijateljstvo definitivno je plus za film jer je to jedan od najboljih odnosa u seriji.

U nastavku pogledajte trailer: