FOTO by IMDb

Film

Jeste li pogledali “Liebes Kind” – njemačku srcedrapajuću triler seriju na Netflixu?

Viktoria Mikulić 11. rujna 2023.

Bijeg misteriozne žene iz mučnog zatočeništva upućuje istražitelje na mračnu istinu iza neriješenog nestanka prije 13 godina.

Ako ste pogledali uznemirujući film “Room” koji prati ženu koja je godinama bila zarobljena sa svojim sinom u jednoj sobi, serija koja je 7. rujna stigla na Netflix još će vas više šokirati.

Nova Netflixova limitirana njemačka serija – ‘Dear Child’ (izvorni njemački naslov: Liebes Kind), temeljena na istoimenoj knjizi, počinje sa sličnom premisom poput spomenutog filma.

Slijedi bijeg žene iz slične mučne izolacije. To dovodi istražitelje do iznenađujućeg niza otkrića u slučaju od prije 13 godina. U ovom kriminalističkom misterioznom trileru od 6 epizoda, koji su napisali Isabel Kleefeld i Julian Pörksen, glume Kim Riedle, Naila Schuberth, Sammy Schrein, Hans Löw, Haley Louise Jones, Justus von Dohnányvi i Julika Jenkins, između ostalih.

O seriji:

“Dugih 13 godina Lena živi potpuno izolirano u dobro osiguranoj kući sa svoje dvoje djece – Hannah i Jonathanom. Rade sve ono što im otmičar naredi. Jedu svoje obroke, idu na WC i idu na spavanje u točno propisano vrijeme. Čim uđe u sobu, stanu i pokazuju ruke. Sve dok mlada žena ne uspije pobjeći. Nakon što Lena pobjegne muškarcu koji je ima u svojoj vlasti, doživi prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđena i odvezena u bolnicu u pratnji Hannah. Kada njezini roditelji stignu iste večeri, otkrivaju se pravi razmjeri njezine užasne situacije.

Slobodu je puno teže postići nego što je mislila…”

DRAGO DIJETE počinje tamo gdje drugi trileri završavaju: iskupljenjem. Ako ste u potrazi za serijom koja će vas prikovati za male ekrane, obećavamo da je ovo serija koju ste tražili. Na IMDb-u ima ocjenu 7,5, a ako se nas pita, vrijedi i više.